INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SPANIA - POLONIA 1-1

Luis Enrique, nemulțumit de prestația Spaniei de la EURO: „Speram ca până acum să avem 6 puncte”

foto: Imago +12   FOTO
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 08:48 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 09:29

Spania, campioană europeană în 2008 și 2012, nu se regăsește la EURO 2020, remizând și îl al doilea meci din grupe, 1-1 cu Polonia.

După 0-0 contra Suediei, Spania a remizat din nou la EURO 2020, iar ibericii au nevoie de victorie în ultimul meci, contra Slovaciei pentru a se califica în optimi.

La finalul partidei jucate la Sevilla, selecționerul Luis Enrique a vorbit despre prestația elevilor săi și despre șansele de calificare în runda următoare.

„Ce simt? O dorință incredibilă de a revedea meciul pentru a-l analiza. Ce senzații am? Nu sunt cele mai bune. Poate că am fost superiori, dar nu a fost atât de categoric încât să ne impunem. Mi-a plăcut Polonia, și-a creat ocazii.

Speram să fim mai buni, dar nu am putut. Când nu obții un rezultat bun, trebuie să analizezi și să vezi care sunt cauzele. Am vrut să câștigăm, dar și acest egal ne dă șansa, dacă ne impunem în următorul meci, de a câștiga grupa. Nu a zis nimeni că va fi ușor.

Trebuie să jucăm mai bine, să avem ocazii și să câștigăm! Am speranțe, chiar dacă mă așteptam la un meci mai bun. Până acum, credeam că vom avea șase puncte și niciun gol încasat. Dar realitatea e alta. Acum urmează momentul decisiv”, a spus Luis Enrique, potrivit AS.

Suntem foarte supărați. Am jucat contra unui adversar dificil, am avut ocazii, dar ne-a lipsit norocul. Echipa lucrează bine, dar ne lipsește victoria. Trebuie să credem în noi până la final. Sunt sigur că o vom scoate la capăt.
– Jordi Alba, MVP al meciului Spania - Polonia 1-1

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Elveția - Turcia

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Protest la Euro 2020, după noua lege anti-LGBT din Ungaria » Ce vor să facă nemții la meciul direct cu maghiarii

Gosens s-a răzbunat pe Ronaldo: „Atunci m-a făcut să mă simt mic, am încercat să mă ascund”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  20 Iunie 2021, 14:03

"...dacă ne impunem în următorul meci, de a câștiga grupa." Nu e chiar asa; mai calculeaza, mai calculeaza ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează