INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FCSB

UEFA, lovitură în disputa FCSB - CSA Steaua » Ce apare în programul pentru Euro 2020

UEFA, în programul oficial al Euro 2020, o consideră pe FCSB continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.
UEFA, în programul oficial al Euro 2020, o consideră pe FCSB continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 09:31 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 10:54

UEFA, în programul oficial al Euro 2020, o consideră pe FCSB continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în anul 1986. 

Programul oficial al Euro 2020, redactat de UEFA, conține o întreagă pagină în care FCSB este numită continuatoare a Stelei. Este vorba despre capitolul dedicat fotbalului bucureștean, în care este prezentată și Arena Națională, cea care găzduiește 4 partide la turneul final. 

UEFA reaprinde disputa FCSB - CSA

„Bucureștiul este de departe cel mai de succes oraș din istoria fotbalului românesc, când vorbim despre performanțele echipelor de club. Steaua București, cunoscută acum drept FCSB, are de departe cele mai multe trofee interne, urmată de Dinamo și de Rapid. 

Cea mai mare rivalitate este cea dintre FCSB și Dinamo, numită „Derby-ul etern”, dar FCSB a adus cele mai importante performanțe pe plan internațional, în special datorită echipei din anii 1980, cea mai importantă find Cupa Campionilor Europeni. 

FCSB a uimit Europa în 1986, când a învins Barcelona în finala de la Sevilla. A mai ajuns o dată în ultimul act, în 1989, dar a fost învinsă de AC Milan. Marius Lăcătuș, Dan Petrescu și Gheorghe Hagi au fost trei din vedetele din acea echipă. Toți au avut cariere impresionante în continuare, în afara țării. 

În acest timp, Dinamo s-a bucurat de serviciile unor fotbaliști precum Bogdan Stelea sau Cosmin Contra”, scrie în Programul oficial al Euro 2020, redactat de UEFA.

UEFA, lovitură în disputa FCSB - CSA Steaua » Ce apare în programul pentru Euro 2020
foto: facebook/Sergi Lopez

UEFA nu s-a oprit aici. Într-o secțiune specială a programului este notat: „FCSB deține recordul european pentru meciuri consecutive fără înfrângere în prima ligă, 104 partide, între iunie 1986 și septembrie 1989”.

VIDEO Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot! Vor «curăța» tot în Liga 1”

Citește și alte știri despre conflictul FCSB - CSA:

Procesul FCSB - CSA Steaua se poate decide luna asta » Gigi Becali vrea să obțină la Tribunal ce nu a reușit pe teren

„Ai antrena CSA Steaua?” » Alexandru Bourceanu, răspuns fără echivoc: „Eu sunt un tip loial!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (411)
sil.vio..
sil.vio..  •  21 Iunie 2021, 16:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Imediat se face miezul noptii.. tic-tac, tic-tac! :))))))) anti.ciobane, ai dat-o de gard maxim, si tu habar nu ai :)))))))

sil.vio..
sil.vio..  •  21 Iunie 2021, 16:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:))))))))) Si astea cu 'owned' =))))))) Doamne fereste, ba baiatule, du-te urgent la un control la medic, ca ai nevoie de ajutor. URGENT!!! :))))))) Ia fi atent aici, cum se foloseste screenpresso, cum se face screenshot doar la regiuni, asa cum il folosesc si eu: https://youtu.be/E9Fo1dsjQ6s?t=36 . Si vrei sa vezi ce inseamna owned!?!? Asteapta pana la miezul noptii, mai e putin! Tic-tac, tic-tac! :))))) Si vin direct cu linkuri!

adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2021, 15:55
Postat de sil.vio.. pe 21 Iunie 2021, 15:33

Am invins, pentru ca aici nu e competitie de cine scrie mai mult 'bahahaha', ci despre realitate si adevar. Si adevarul e ca tu esti un mincinos, care se teme totusi sa jure ca nu el a scris acel mesaj. De parca, minciunile scrise pe aici, chiar fara juramant, nu se contorizeaza la judecata :)))))

Nu prostache, realitatea e ca PE LOGICA SI PE FAPTE, nimeni nu a vazut mesajul pe care pretinzi tu ca l-ai fi vazut :))) Si mai ales NIMENI NU CREDE CA UNU' PRINS DEJA CU SCREENSHOT FALS STATEA SA FACA SCREENSHOT PARTIAL CU SELECTIE DE ARIE IN LOC SA APESE PUR SI SIMPLU UN BUTON :))) Deci ba prostache, eu rad pentru ca E DE RAS. Cum e si subita aparitie a lui "roja" :))) Esti de tratament ***)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (411)
Comentează