INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS

3 cazuri de COVID-19 la CFR Cluj înaintea meciului cu Young Boys » Cine e OUT din lotul lui Dan Petrescu

COVID-19 la CFR Cluj
COVID-19 la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 17:29 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 18:46

CFR Cluj a raportat 3 cazuri de COVID-19 înaintea partidei cu Young Boys Berna din grupele Europa League.

  • CFR Cluj și Young Boys Berna se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa secundă a grupei A din Europa League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport Plus.

Jakub Vojtus (27 de ani, atacant) alături de șoferul echipei și de kinetoterapeutul Viorel Boncoi au fost testați pozitiv la COVID-19, marți. Informația dezvăluită de Prosport a fost confirmată pentru GSP.ro de surse din cadrul clubului.

3 cazuri de COVID-19 la CFR Cluj înaintea meciului cu Young Boys

Cei trei sunt asimptomatici, au fost izolați, iar partida cu elvețienii din Europa nu este în pericol. Miercuri, CFR a efectuat noi teste, iar acestea au ieșit negative. Vineri, după partida cu Young Boys, campioana României va repeta analizele.

3 cazuri de COVID-19 la CFR Cluj înaintea meciului cu Young Boys » Cine e OUT din lotul lui Dan Petrescu

Vojtus a ajuns în vară la CFR și a bifat 4 partide, 2-0 vs. Astra, 0-0 vs. Chindia, 2-0 vs. ȚSKA Sofia și 1-0 vs. FC Voluntari. Nu a reușit să-și treacă în cont vreun gol sau o pasă decisivă până acum.

CFR Cluj - Young Boys Berna, echipe probabile: 

CFR Cluj: 34. Bălgrădean - 4. Manea, 55. Vinicius, 3. Burcă, 45. Camora - 27. Chipciu, 28. Hoban, 8. Djokovici - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 7. Păun 
Rezerve: Sandomierski, Susici, D. Ciobotariu, Latovlevici, M. Pereira, L. Aurelio, Rondon, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Young Boys Berna: 26. Von Ballmoos - 14. Bürgy, 28. Lustenberger, 5. Zesiger - 36. Hefti, 60. Rieder, 8. Sierro, 24. Maceiras - 16. Fassnacht, 18. Nsame, 13. Ngamaleu 
Rezerve: Faivre, Camara, Sulejmani, Gaudino, Elia, Siebatcheu, Mambimbi, Aebischer, Lefort
Antrenor: Gerardo Seoane 

VIDEO Antrenamentul oficial al celor de la CFR Cluj înaintea partidei cu Young Boys

Citește mai multe știri din Europa League:

Meciul cu Young Boys, crucial pentru CFR Cluj? „Dacă fac egal, lucrurile se complică”

Old boys și Young Boys la Cluj-Napoca » Echipa lui Dan Petrescu, cea mai „bătrână” din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
tictris
tictris  •  29 Octombrie 2020, 21:27
Postat de ares321 pe 29 Octombrie 2020, 20:02

CFR e mandria Ardealului. Lasati ardelenii sa se pronunte, ***. Voi aveti clona fcsb, clinceni, chiajna, voluntari, astea sunt mandriile voastre.

Esti in eroare! Mandria Ardealului este de departe U Cluj, club de traditie si cu istorie in zona. Daca nu ma crezi, intreaba-i pe toti microbistii impatimiti din Ardeal, pe parintii si bunicii tai, ce inseamna pentru ei "sepcile rosii"... Chiar daca poarta numele unui club infiintat de unguri pe la "o mie noua sute toamna", chefereul tau este la ora actuala doar un surogat, un club artificial tinut in viata "de aparate" si nu de traditie. Si asa va fi inca 40 de ani de acum inainte, oricate alte zeci de titluri de campioana a Romaniei va mai castiga... Si e limpede de ce!!! Chefereul tau e la fel de artificiala ca si Astra, de exemplu...:-)

clujcampion
clujcampion  •  29 Octombrie 2020, 20:30

sudist prost, hai sa iti spun ceva despre romanii din ardeal. pe la sf. secolului 18 aveau reprezenanti in dieta de la viena. Iobagia in ardeal a fost desfiintata de jure la sf sec 18 si de facto de facto in 1848. S-ati amintesc ca in perioada aia voi va scaldati in laturi sub fanarioti, sa ca in 1907 (secolul 20!!!!) iobagii se rasculau in Flamanzi pentru ca mureau de foame? Pana in 1918 in Ardeal.o strangere de mana avea valoare de contract, pana ce stramosii nostri au crezut minciunile miticilor numiti Bratianu si s-au inhaitat cu mincinosii si impututi din sud. Aia care cu 60 de ani inainte ii mintisera si pe moldoveni si apoi i-au saracit. Asta e istoria adevarata, nu pkvestile tale de fecesebist amarat.

republicanapoca
republicanapoca  •  29 Octombrie 2020, 20:23
Postat de Liviu Popovici pe 29 Octombrie 2020, 20:17

***

N are rost sa repeatam ce s a spus ... Pa .. esti plictisitor

Vezi toate comentariile (97)
Comentează