INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (4-5 la pen.) NOTE GSP după meciul neverosimil din Serbia: apărare repetentă, vârf stelar + cât a luat Ducan

FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola. +16   FOTO
FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 08:21 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 10:07

FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după o victorie de-a dreptul dramatică reușită în deplasarea cu Backa Topola. După 6-6 în 120 de minute, roș-albaștrii s-au impus la loteria penalty-urilor, într-unul dintre meciurile care vor rămâne în istoria fotbalului românesc.

  • FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o astăzi pe Riterai, scor 5-1;
  • FCSB va disputa meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie;

Meciul din Serbia, desfășurat în condiții speciale, după apariția focarului de coronavirus din lotul roș-albaștrilor, a avut o desfășurare halucinantă. FCSB a condus în mai multe rânduri, însă a fost de fiecare dată egalată. Meciul s-a decis la penalty-uri, unde FCSB a avut nervii mai puternici și a găsit drumul către calificare. 

Cine a salvat-o pe FCSB în meciul de aseară? Chiar „perlele” care au rămas să ducă greul după valul de îmbolnăviri din lot. Dennis Man a reușit o „triplă” de senzație și a fost recompensat cu nota 9 de jurnaliștii Gazetei, la fel precum Florinel Coman, marcatorul golului de 1-2, cel care a readus-o pe FCSB în meci

Mult contestatul Adrian Petre a fostr trimis pe teren în minutul 21, în locul lui Pantea, și a reușit să înscrie în prelungiri, spărgând gheața în acest sezon. A primit 7 din partea Gazetei și speră să reintre în grațiile patronului Gigi Becali. 

FCSB, defensivă horror

Apărarea improvizată a roș-albaștrilor a fost, din păcate, la parametri extrem de slabi. Pantea, Briceag și Simion au avut evoluții dezolante și au primit nota 2! Panțâru a încasat nota 3, în timp ce „veteranul” Vali Crețu a primit 4. 

Goalkeeper-ul Răzvan Ducan, revenit de la FC Argeș, a fost înger și demon pentru roș-albaștri. A apărat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv, însă a fost nesigur și a gafat în repetate rânduri pe durata celor 120 de minute. A primit nota 4 în GSP.

Folosit tot meciul, Moruțan nu a ieșit prea mult în evidență. A încasat nota 5, mai mare însă decât cea a lui Buziuc, notat cu 4.

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (4-5 la pen.) NOTE GSP după meciul neverosimil din Serbia: apărare repetentă, vârf stelar + cât a luat Ducan

VIDEO Conferință Mihai Pintilii, după Backa Topola - FCSB

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Backa Topola - FCSB

+12 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Mihai Pintilii, după thriller-ul din Serbia: „Nu știu câți ne mai întoarcem acasă”

BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (10-11 d. pen.) » Meci pentru istorie! Premieră absolută în Europa

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
steauaeuna
steauaeuna  •  18 Septembrie 2020, 12:57

Bravo STEAUA, felicitari FCSB, hai ca se poate si cu rezervele...

parpalache
parpalache  •  18 Septembrie 2020, 12:16

Man 9!!!Florinel merita nota 20!Iar alde Man poate doar ca a tinut un fundas dupa el,sa fi primit vreun 5!Iar portarul Ducan-daca nu avea parada aia-cand Szilagy(Siladji) ala, a scapat singur cu el- si daca nu apara penalty-ul,despre ce vorbeam?

johnwick
johnwick  •  18 Septembrie 2020, 11:09
Postat de baddog26 pe 18 Septembrie 2020, 10:25

Man, nu ai ce sa lauzi, ce dracu, urmează meciul cu cehii, cât crezi ca merge ulciorul la apa, defapt de câte ori?

merge, merge, că are valoare

Vezi toate comentariile (48)
Comentează