INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - CFR CLUJ 2-0

CELTIC - CFR CLUJ 2-0 // Dan Petrescu a recunoscut superioritatea scoțienilor: „Sunt mulțumit de echipa mea, nu poți câștiga de două ori pe terenul lui Celtic”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 09:22

Celtic a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-0, în etapa a doua din grupele Europa League, iar la finalul meciului Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a recunoscut superioritatea adversarului. 

„Sunt mulțumit de echipa mea, a dat totul. Celtic are jucători mai buni, nu o poți învinge de două ori acasă. Pentru mine, Celtic și Lazio sunt marile favorite ale grupei. În mod normal, ar trebuie să se califice amândouă, dar în fotbal se pot produce surprize”, a spus Dan Petrescu, potrivit dailymail.co.uk. 

Au trecut doar două luni de când CFR Cluj o elimina pe Celtic din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, 1-1 la Cluj și 4-3 în Scoția.

Probleme pentru Petrescu înaintea meciului

Dan Petrescu le-a dat emoții clujenilor. N-a fost nici la conferința de presă dinaintea partidei, nici la antrenamentul oficial de pe Celtic Park miercuri seară.

A suferit o gastrită, au transmis apropiații săi ieri, coroborată cu o stare de răceală pe care tehnicianul a acuzat-o toată săptămâna. Totuși, SuperDan a putut fi aseară „la serviciu", a stat pe banca ardelenilor, însă fără noroc pentru campioana României.

Citește și:

CELTIC - CFR CLUJ 2-0 // Bogdan Mara explică înfrângerea din Scoția: „Celtic, mai bună și mai motivată! Dar noi i-am eliminat în Champions League”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
147259629210475
Valentin Onea  •  04 Octombrie 2019, 11:02

Bravo Dane. Lasa catei fcsb-sti sa se gudure, ca doar de asta mai sint in stare.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Octombrie 2019, 10:18

imi pare rau ca esti multumit de echipa ta si cum a jucat. daca e asa... nu mai astept nimic de la cfr si rezultate in EL. cum sa fii mah multumit de ce au jucat aseara? *** (***)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1634546053472199
Damian Mihai  •  04 Octombrie 2019, 09:36

Daca Dan Petrescu a recunoscut superioritatea adversarilor inseamna ca a depus armele si nici n-ar mai trebui sa joace.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează