INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - CFR CLUJ 2-0

CELTIC - CFR CLUJ 2-0 // EXCLUSIV Informații de ultim moment din Scoția: CFR Cluj revine în această seară în România, după o zi plină de peripeții » Filmul evenimentelor

Articol de , - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 18:50

CFR Cluj a plecat spre casă cu aproape 6 ore mai târziu decât era planificat din cauza unui caz de Ebola semnalat pe aeroportul din Scoția, care a fost și închis pentru câteva ceasuri.

Echipa lui Dan Petrescu a avut probleme în Scoția nu doar cu Celtic, care a învins-o cu 2-0 joi seară pe "Celtic Park", dar și azi, la plecarea spre casă. 

Delegația ardeleană a fost anunțată, chiar înainte să plece de la hotel, că aeroportul din Glasgow a fost închis și nu mai decoleaază nici o aeronavă, din cauză că a aterizat un avion din Africa și ar fi fost depisat un caz suspect de Ebola. CFR avea zbor programat la ora locală 13:00 (15:00 în România).

Își luaseră camere să rămână încă o noapte 

Cum anunțul de la aeroport a rămas în vigoare câteva ore, conducătorii celor de la CFR au decis să mai achite pentru încă o zi camerele de hotel, pentru ca jucătorii să se poată odihni. În jurul orei locale 16:00 (18:00 în România), s-a anunțat redeschiderea aeroportului, astfel că ardelenii au plecat spre țară cu o cursă care a decolat în jurul orei locale 19:00, două ore mai târziu la București.

Presa locală scrie că ar fi existat suspiciunea unui atentat terorist și din cauza asta ar fi închis aeroportul, dar oficialilor de la CFR Cluj li s-a spus că „a aterizat un avion din Africa și există un caz suspect de Ebola”.

  • Virusul Ebola, răspândit în Africa Centrală și de Vest, are o rată de letalitate de 90%! Boala se propagă prin contact direct cu sângele, secrețiile sau lichidele biologice ale persoanei infectate. Perioada de incubație este în medie de 8 zile. Boala se manifestă la început prin febră, stări de rău, slăbiciuni, tuse, vărsături, după care apar manifestările hemoragice.

Ardelenii nu au bucătar și mulți jucători s-au plâns de mâncarea de la hotel

Ca și pentru precedentul meci cu Celtic, din turul 3 preliminar UCL, când au învins cu 4-3, clujeni s-au cazat la hotelul Radisson Blu din Glasgow. Mulți dintre cei din staff și de la echipă s-au plâns de calitatea preparatelor culinare servite de hotel, deși românii au avut un meniu special.

"Mâncarea a fost extrem de proastă. La noi, nici la împinge tava nu e așa! Peștele mirosea ciudat, parcă era bolnav de 10 ani, pastele, puiul și ciupercile erau greu de mâncat. Unii s-au rezumat să mânânce salate. Țucudean, când era, chiar le spunea celor din conducere că ar fi cazul să avem și noi un bucătar la echipă", au spus unii jucători.

Antrenorul Dan Petrescu, Arlauskis și alți 2-3 jucători au avut probleme cu stomacul, potrivit lui Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR. Dan Petrescu a lipsit la ședința tehnică și la antrenamentul oficial de miercuri, cu o zi înainte de meci, acuzând o toxiinfecție alimentară. El a reușit însă să stea pe banca tehnică la partida de joi.

CFR Cluj a pierdut meciul din etapa a doua din grupele Europa League, scor 0-2 pe terenul lui Celtic Glasgow și ocupă locul 2 în grupa E.

Citește și:

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // 4 jucători care l-au dezamăgit pe Ilie Dumitrescu: „Scoțienii i-au depășit cam la toate capitolele în această seară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close