INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // Bogdan Mara, informații de ultim moment despre problemele de sănătate din lot: „Nu doar Dan Petrescu le-a avut. Nu ne gândim la o conspirație”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 20:46

Celtic și CFR Cluj se înfruntă în etapa secundă a grupelor Europa League. Partida e azi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom 1, Digi 1 și Look Sport.

Mai mulți oameni din staff-ul campioanei României, inclusiv Dan Petrescu, au avut probleme stomacale cu 24 de ore înaintea meciului. Bogdan Mara, directorul sportiv al „feroviarilor”, a oferit detalii liniștitoare pentru fanii clujeni.

„Prima noapte în Scoția a fost totul în regulă. Problemele au apărut a doua zi. Am mâncat lucruri normale, ce mâncăm de obicei. Nu am avut bucătar cu noi, am servit de la hotel. Nu ne putem gândi la vreo conspirație.

Nu știu de la ce a pornit, doar că Dan a avut probleme foarte mari. Acum e mai bine. Face eforuri să fie pe bancă lângă echipă. Au mai avut probleme și Arlauskis, Minteuan, încă un secund, mai mulți.

Din fericire, Dan va sta pe bancă. Sunt convins că vor da totul pe teren, indiferent de problemele pe care le au. Sper să fie inspirați să să avem și un gram de noroc, ca în tur”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Încă un obstacol pentru elevii lui Dan Petrescu » Anunțul făcut de scoțieni cu două ore înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează