INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO // VIDEO Tanti Lenuța, ardeleanca „virală” la 73 de ani, este fan CFR Cluj: „Nu știu ce tot face Camora de nu mă vizitează” :)

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 15:31

Tanti Lenuța (73 de ani) din Chinteni o susține pe CFR Cluj diseară, în meciul cu Lazio, din debutul în grupele Europa League.

Bunicuța care a „rupt” internetul cu videoclipul „Așa a zis bunica” este mare fan CFR Cluj și stă într-o localitate aflată la 10 kilometri de casa căpitanului Mario Camora (32 de ani). Tanti Lenuța îl așteaptă pe portughez în vizită. 

„Le țin pumnii să câștige și eu sunt cu ei, îi ador, dar nu mă invită la meci. Nu știu ce face Camora că nu mă invită la meci, nu îmi face o vizită”, a spus tanti Lenuța, pentru GSP.ro. 

În ceea ce privește meciul cu Lazio, tanti Lenuța are mare încredere în ardelenii ei: „Nu se știe norocul, cine câștigă. Ardealul e Ardeal și în sânge și în cap”.

VIDEO / INTERVIU CU TANTI LENUȚA

VIDEO MATCH PREVIEW CFR CLUJ - LAZIO 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO / Pe câți bani joacă diseară elevii lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  19 Septembrie 2019, 17:24

RESPECT VOLUNTARI CHIAJNA mereu ati aparat sansele corect cu clona blatista din Mogosoaia a mai ramas clona CSU care mai sta de sase de ani de zile si bat joc de publicul platitor huua hua CSU

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Septembrie 2019, 16:50

Tot mai penibili! Unde sunt jurnaliștii sportivi de altădată?!

105675540815981
Vlad Valentin Stefan  •  19 Septembrie 2019, 16:48

Bai oameni buni!!!!!Dupa cel mai *** articol cu jucatorii lui Lazio care stateau la balcon si se scarpinau la oua,acum veniti cu Tanti Lenuta!!!!!!!BAAAA!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează