INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN ELVEȚIA » Ce îi neliniștește pe cei de la Lugano înaintea duelului cu FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:39

Elveţienii trag speranţa unei mari surprize în Europa League mâine seară cu FCSB. Antrenorul Pierluigi Tami a declarat în această seară la conferinţa de presă:

"Va fi mai greu pentru noi întrucât nu jucăm pe stadionul propriu. Păcat, fiindcă e prima partidă în cupele europene după mai bine de 20 de ani. Dar trebuie să trecem peste acest lucru şi să încercăm victoria. Deşi se ştie în ce perioadă grea suntem în campionat".

Din informaţiile oferite de oficiali, s-au vândut puţine bilete până acum, în jur de 1.500.

"E mai greu pentru tifossii noştri să vină până la Lucerna să ne vadă. Sunt 170 de kilometri. Însă vom fi foarte motivaţi să învingem, fiindcă vrem să facem o partidă mare în Europa. Nu ne întâlnim în fiecare zi cu astfel de meciuri în competiţiile continentale", a mai spus tehnicianul.

Cum ne văd ei pe noi? "Steaua vine victorioasă după derby, stă bine în clasament, are moral. Noi am pierdut ultimele două meciuri, suntem departe de a fi bine moral, dar vom încerca să ne autodepăşim. E bine că nu sunt prezenţi Alibec şi Momcilovici, Nedelcu n-a fost mereu titular.

Alibec era un om important în echipa Steaua, dar nu-mi fac griji că adversarii nu vor găsi un suplinitor pe măsură. Sincer, mi-ar fi plăcut să am la lucru cât mai mulţi jucători de tipul Alibec, care pot face diferenţa pe teren".

"După 0-3 cu Grasshopper Zurich în week-end am resimţit cu toţii la echipă o mare frustrare fiindcă jucătorii au evoluat foarte bine, însă au avut ghinion. Joi, cu Steaua, sper să ne ajute şi norocul"
Pierluigi Tami, antrenor Lugano

"Mariani şi Picchinocchi nu sunt disponibili. Din fericire, nu au probleme grave, dar am fi avut nevoie de ei"
Pierluigi Tami, antrenor Lugano

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează