INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Europa League, FOTO » 24 de meciuri s-au disputat în această seară. Stanciu, „înger și demon” pentru Slavia. Ianis și Tătărușanu, victorioși

REUTERS/Russell Cheyne +25   FOTO
REUTERS/Russell Cheyne

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 12:24 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 00:29

24 de meciuri din faza grupelor Europa League s-au dispută în această seară. Ianis Hagi, Tătărușanu, Nedelcearu și Moți au fost titulari, în timp ce Stanciu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

Cu Ciprian Tătărușanu în poartă, AC Milan a câștigat cu 3-0 meciul cu Sparta Praga și reușește să își păstreze prima poziție în clasamentul grupei H, cu 6 puncte din 6 posibile. Zlatan Ibrahimovic nu a reușit să înscrie și în această seară, ratând un penalty în minutul 36.

Echipa lui Ianis Hagi a obținut a doua victorie din acest sezon al grupelor Europa League, scor 1-0 cu Lech Poznan, și este pe locul 2 în grupa D, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Benfica. Fiul „Regelui” a fost trimis de Gerrard pe teren încă din primul minut și a fost schimbat cu Aribo în minutul 69, la un minut după marcarea singurului gol al partidei.

Introdus pe teren în minutul 61, Nicușor Stanciu a ratat un penalty în minutul 65 al partidei, după ce a șutat slab, aproape de centrul porții. Apoi, chiar dacă mingea a ricoșat tot la șeptarul Slaviei, românul nu a putut să îl învingă pe portar nici din a doua încercare, irosind o șansă uriașă de a marca pentru echipa cehă. Golul victoriei a venit în min 80, fiind marcat de Peter Olayinka din pasa lui Stanciu și, în acest moment, toate echipele din grupa Slaviei au câte 3 puncte.

Cu Cosmin Moți pe teren 90 de minute, Ludogorets a oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale serii din Europa League, dar a pierdut cu LASK Linz, scor 3-4. Bulgarii puteau să dea lovitura pe final, după ce au redus din diferență și gazdele luaseră un cartonaș roșu, dar rămân cu zero puncte după primele două meciuri disputate în grupa J.

Ionuț Nedelcearu a fost și el integralist în meciul dintre AEK Atena și Leicester, pierdut de greci cu scorul de 1-2. Golurile englezilor au venit în prima repriză, fiind marcate de Vardy (18, pen.) și Choudhury 39. Astfel, echipa inernaționalului român rămâne fără victorie după primele două etape ale grupelor Europa League.

Antwerp - Tottenham 1-0, surpriza serii!

Echipa lui Mourinho pornea ca mare favorită în Belgia, însă fosta echipa a lui Ladislau Boloni a reușit să dea lovitura. Refaelov a înscris unicul gol al partidei, în minutul 29, și i-a adus pe belgieni în fruntea clasamentului grupei, cu punctaj maxim după două runde. 

Vezi AICI cele mai importante faze din UEFA Europa League

+21 FOTO

AC Milan - Sparta Praga 3-0, FINAL

AEK - Leicester 1-2, FINAL

Antwerp - Tottenham 1-0, FINAL

LASK - Ludogorets 4-3, FINAL

Feyenoord - Wolfsberger 1-4, FINAL

Gent - Hoffenheim 1-4, FINAL

Lille - Celtic 2-2, FINAL

Qarabag - Villarreal 1-3, FINAL

Sivasspor - Maccabi Tel Aviv 1-2, FINAL

Steaua Roșie - Liberec 5-1, FINAL

ȚSKA Moscova - Dinamo Zagreb 0-0, FINAL

Zorya - Braga 1-2, FINAL

AS Roma - ȚSKA Sofia 0-0, FINAL

Arsenal - Dundalk 3-0, FINAL

Rangers - Lech Poznan 1-0, FINAL

Slavia Praga - Leverkusen 1-0, FINAL

Real Sociedad - Napoli 0-1, FINAL

Alkmaar - Rijeka 4-1, FINAL

Benfica - Standard Liege 3-0, FINAL

Granada - PAOK 0-0, FINAL

Molde - Rapid Viena 1-0, FINAL

Nice - Hapoel Beer Sheva 1-0, FINAL

Omonia - PSV 1-2, FINAL

Citește următoarele știri din fotbalul internațional:

El D10S 60! VIDEO + FOTO Ziua în care zeul Diego Maradona a jucat în noroi pentru un copil sărac care avea nevoie de operație

VIDEO Cât ghinion! VAR-ul i-a anulat 3 goluri lui Morata, în șocul Juventus - Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  30 Octombrie 2020, 09:22

Deci nu ai mai lăudați atâta ca toți sunt niște epave in frunte cu fiul regelui care nu știe nimic și voi îl umflați într-una cu pompa de bicicleta Ce rezultate are echipa națională a României.? Asa ca nu mai lăudați epavele astea într-una Tatarusanu ia îngropat pe Milanezi alarteri în campionat dacă ai trăgea aia de la Sparta Praga 4 sau 5 șuturi pe spațiul porții primea 2 sau 3 goluri asa ca lăsați-ne și scrieți ce trebuie Spuneți ca prostii ăia de la CFR nu a fost în stare sa, ai bata pe prăpădiți aia da Elvețieni și sa vedeți voi omor ce la da Tska la Elvețieni și lu Roma la Sofia și omoru dracului ce o sa ia CFR acasă de la iei Tare frica îmi este ca Tska o sa se califice în primăvara cu Roma iar CFR o sa joace turca cu Viitorul Regelui

maddad
maddad  •  30 Octombrie 2020, 08:06
Postat de zincat pe 30 Octombrie 2020, 00:17

Fiul regelui si inca bagat tare in gilimele...sincer vomit vomit. Dupa amintirea mea ultimul Rege ne-a vindut-furat. Ca dupa revolutie sa vina sa isi ceara drepturile. Patriot am fost sau incercat sä fiu...dar nuuu acum sânt Nationalist...iar dacä nu e bine mä fac partizan.

Gândim la fel. Și pe mine ma apuca greața când vad laudele deșănțate și nemeritate la adresa Fiului, căci asa a ajuns sa fie numit. Un fotbalist banal, care a ajuns sa ingretoseze pe toată lumea din cauza ksudelor exagerate ale presei și ale Tatălui. Mai lipsește Sfântul Duh, ca jurnaliștii vânduți și cumpărați sa spună ca acest copil nefericit lipsit de talent este Dumnezeul fotbalului intergalactic. Mi-e greață.

penultimul
penultimul  •  30 Octombrie 2020, 07:01

Cu Tătărușanu in poarta AC Milan a cîștigat cu 3 -0. Pe spațiul porții lui Milan n-a fost nici un șut.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează