INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB. Catastrofa de la Middlesbrough e simbol de marketing la 14 ani de la meciul dramatic pentru români

Fanii lui Middlesbrough își pot comanda căni cu rezultatul meciului retur cu FCSB, 4-2 (4-3 la general) // Sursă foto: Getty
Fanii lui Middlesbrough își pot comanda căni cu rezultatul meciului retur cu FCSB, 4-2 (4-3 la general) // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 18:13 / Actualizat joi, 06 august 2020 18:40

Fanii lui Middlesbrough își pot comanda căni cu rezultatul meciului retur cu FCSB, 4-2 (4-3 la general), rezultat care a calificat-o pe Boro într-o finală pierdută clar cu Sevilla (0-4).

Steaua, pe atunci, actualmente FCSB, a pierdut, 3-4 la general (2-4 în Anglia), după ce, la un moment dat, scorul la general era 3-0 pentru elevii lui Cosmin Olăroiu. Golul decisiv a fost marcat de Massimo Maccarone în minutul 89, după o retragere timpurie în apărare a roș-albaștrilor.

Catastrofa lui FCSB de la Middlesbrough e simbol de marketing

Acum, la 14 ani distanță, pe site-ul Retro Clasico suporterii își pot cumpăra căni pe care să aibă imprimat rezultatul și marcatorii meciului favorit. Totul, pe formatul teletextului BBC, numit CEEFAX.

Ei bine, meciul care a fost ales de vânzător este returul dintre Boro și FCSB nicidecum alte partide clasice ale echipelor engleze, cum ar fi finala dintre Milan și Liverpool ori rezultate ale granzilor Arsenal, Manchester United sau Chelsea. Boro s-a calificat dramatic, dar n-a avut nicio șansă într-o finală în care o echipă superioară a Sevillei, cu Luis Fabiano, Adriano, Saviola sau Kanoute, s-a impus cu 4-0.

Prima pagină a Gazetei Sporturilor din 28 aprilie 2006

FCSB. Catastrofa de la Middlesbrough e simbol de marketing la 14 ani de la meciul dramatic pentru români

Caseta meciului Middlesbrough - Steaua 4-2

FCSB. Catastrofa de la Middlesbrough e simbol de marketing la 14 ani de la meciul dramatic pentru români

Citește mai multe știri de actualitate:

Pierdere importantă pentru Dinamo » Robert Moldoveanu, din nou pe masa de operație

Asta e România: bătaie de joc pe axa MAE - MTS - MAI! Răspunsuri oficiale halucinante la întrebarea GSP: „Ce riscă echipele românești într-o deplasare în cupele europene?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
3048822448543323
Voicu Tudor  •  08 August 2020, 01:48

un profesor de liceu a facut infarct si a murit chiar dupa ce ieșise la pensie

zorrozabal
zorrozabal  •  07 August 2020, 07:59

Trebuie sa-i intelegem si pe baietii astia de la GSP!***!Stucan e unul din cei patiti!Se baga cate o chestie inventata ca asta,ori cate un articol despre granzii Europei,in care au grija sa o includa si pe...Steaua!Asa fac unii afaceri!Bani,publicitate,notorietate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

slaninutza
slaninutza  •  07 August 2020, 07:33

Am intrat pe shopul celor de la BORO si vand doar 2 cani : una cu sigla lor si una cu noile echipamente . Nimeni nu sarbatoreste nimic . Ca sa nu va acuz de stire falsa aratati-ne o cana de aia despre care vorbiti in articol !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează