INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA 0-0

FOTO A fugit ca pe Giulești! Motivul pentru care Lovin a alergat direct la vestiare, deși echipa sa sărbătoarea pe teren

Foto: Capturi TV Dolce Sport +4   FOTO
Foto: Capturi TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 21:53

Florin Lovin a fost protagonistul unor scene hilare la finalul meciului dintre Astra și AS Roma (0-0), în urma căruia giurgiuvenii s-au calificat în premieră în primăvara europeană.

În timp ce echipa sa sărbătorea pe teren calificarea istorică, Lovin a fugit către vestiare după legenda celor de la Roma, Francesco Totti.

Imaginea a fost cu atât mai amuzantă cu cât Lovin a fost surprins extrem de obosit cu câteva minute înainte de finalul meciului. 

Scenele de pe Arena Națională au amintit de celebrul episod "Bricheta" de la meciul jucat între Steaua și Rapid pe Giulești, în 2008, când arbitrul Alexandru Deaconu a oprit meciul după ce a fost lovit de o brichetă aruncată din tribune, la îndemnul lui Florin Lovin. La acea partidă, Lovin a jucat pentru Steaua.

"Este un tricou foarte valoros, al unei legende a fotbalului mondial. Se adaugă într-o colecție selectă, alături de cele cu Beckham și Messi" Florin Lovin după meci, la TV Sport ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
nope
nope  •  09 Decembrie 2016, 11:19

Lovin doar e fost fcsb ist. Cam asa le e caracterul fcsb istilor

847153178690789
Ticu Troya  •  09 Decembrie 2016, 11:13
Postat de valentinn10 pe 09 Decembrie 2016, 10:38

Unde e meritul , egal cu a 5-a ehipa a Romei , sa zica sarut mana pentru rezultatul de dincolo ,aia trebie felicitati , nu hidosul de sumimica, sa te mai tii duminica.

Tu vorbesti bai *** , *** belicoasa !??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  09 Decembrie 2016, 10:38
Postat de gintonic pe 09 Decembrie 2016, 09:27

cat de milog si de penibil poti sa fii, Lovine tatha!!... Altfel, stima Sumudica, stima echipei Astra pentru calificarea dintr-o grupa chiar dificila!!!

Unde e meritul , egal cu a 5-a ehipa a Romei , sa zica sarut mana pentru rezultatul de dincolo ,aia trebie felicitati , nu hidosul de sumimica, sa te mai tii duminica.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează