INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV - GALATASARAY 0-1

Ce gafă la Moscova! Cicâldău, „scos” din echipa de start a lui Galatasaray de Goretzka :)

Alexandru Cicâldău, în Lokomotiv Moscova - Galatasaray // foto: Facebook @ Galatasaray
Alexandru Cicâldău, în Lokomotiv Moscova - Galatasaray // foto: Facebook @ Galatasaray

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 08:58 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 09:23

Înainte de meciul dintre Lokomotiv Moscova și Galatasaray, scor final 0-1, rușii au afișat pe tabela de marcaj o echipă de start complet greșită a vicecampioanei din Turcia.

Galatasaray a plecat cu toate cele 3 puncte puse în joc pe RZD Arena, reușind să câștige printr-un gol înscris de Kerem Akturkoglu în minutul 82, reușită la care Olimpiu Moruțan a pasat decisiv.

Olimpiu Moruțan, pe buzele tuturor în Turcia! Decisiv în cele 19 minute jucate: „Câți jucători din lume pot face asta cu o asemenea ușurință?”
EUROPA LEAGUE
Olimpiu Moruțan, pe buzele tuturor în Turcia! Decisiv în cele 19 minute jucate: „Câți jucători din lume pot face asta cu o asemenea ușurință?”

Gafă înainte de Lokomotiv Moscova - Galatasaray: Cicâldău, „scos” de Goretzka din primul „11” 

Seara a început cu stângul pentru ruși, care au comis o gafă amuzantă cu puțin timp înainte de fluierul de start. Potrivit Record, echipa de start a lui Galatasaray afișată pe tabela de marcaj a fost una complet eronată, formată din 10 jucători: 9 de la Bayern Munchen și unul de la Real Madrid.

În schimb, gazdele au nimerit numele antrenorului (Fatih Terim) și sigla clubului.

Ce gafă la Moscova! Cicâldău, „scos” din echipa de start a lui Galatasaray de Goretzka :)
Echipa de start a celor de la Galatasaray afișată pe RZD Arena din Moscova

Astfel, românul Alexandru Cicâldău, care a fost titular la roș-galbeni, a fost „înlocuit” accidental cu Leon Goretzka, mijlocașul lui Bayern Munchen.

Echipa de start afișată pe tabelă: Neuer - Pavard, Sule, Alaba, L. Hernandez - Goretzka, Kimmich, Tolisso - Muller, K. Coman
Echipa de start a lui Galatasaray: Muslera - Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt - Antalyali, Kutlu - Yilmaz, Cicâldău, Babel - Mohamed

Ce a declarat Fatih Terim după Lokomotiv Moscova - Galatasaray 

„Nu i-am permis adversarei să joace. Moruțan, Kerem și întreaga echipă au dat tot ce au mai bun încă de la începutul sezonului. Sunt fericit că am înscris un gol care reflectă fotbalul pe care dorim să-l jucăm.

Este normal ca această echipă tânără să greșească, să se sperie din timp în timp, dar jucătorii progresează cu pași uriași. Ne-am apărat bine, iar în a doua repriză rolurile s-au inversat. Am făcut câteva schimbări care au adus unele faze foarte frumoase. Am avut multe șanse de gol.

Suntem pe cale de a deveni o echipă bună, cu jucători tineri și jucători cu experiență. Sigur, încă avem neajunsuri, dar să fii lider în Europa cu 7 puncte nu este ceva de subestimat. Orice ar spune oamenii, grupa asta cu echipe precum Lazio, Marseille și Lokomotiv este una de Liga Campionilor. Vreau să-mi felicit jucătorii”, a declarat „Împăratul” Terim pentru Galatasaray TV.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Umilință pentru AS Roma și Mourinho! E prima dată când Mou pățește asta în 1.008 meciuri: „Unii dintre noi au anumite limite, e diferență mare”

Cristiano Ronaldo, luat la țintă de fostul atacant de la Real Madrid: „Cel mai bun din istorie? Destul teatru, nu e nici în TOP 5!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează