INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

Jucătorii Astrei au dat tot din casă: "Şumudică mă face să plâng lângă el. Înainte de startul sezonului i-am spus asta"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 00:28

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a învins-o în retur pe West Ham, scor 1-0 (2-1 la general). Jucătorii campioanei României au fost în extaz după calificare.

"Publicul a fost un imbold pentru noi. În România nu mai găseşti o aşa atmosferă. Ne-a dat bucuria de a juca fotbal. Marius Şumudică a contat foarte mult. Acum ne vom axa mai mult pe campionat pentru că până acum nu ne-am gândit. E bine că ne-am îndeplinit obiectivul şi ne-am calificat", a declarat Silviu Lung jr. la Dolcesport.

Florin Lovin a mers mai departe şi a dat mai multe detalii din interior, începând cu un moment petrecut înaintea startului noului sezon.

"Nu-mi vine să cred ce am făcut la vârsta mea. E un vis care nu se mai termină. Frumuseţea fotbalului şi-a dovedit măreţia. Acum 3 zile eram la pământ. Acest om minunat Şumudică ne-a calificat. Cu toate defectele lui are un suflet uriaş. Asta mă face să plâng lângă el de bucurie.

Înainte de startul sezonului îi spuneam lui Şumi că nu ştiu dacă pot să joc din trei în trei zile. Când vine Teixeira lângă mine, la 36 de ani, e incredibil. Suntem la o vârstă care, fără modestie, tinerii au ce învăţa de la noi. Vreau o echipă din Anglia în grupe în afară de United", a spus şi Lovin la Radiosport1.ro.

"Am dat totul pentru meciul de azi. Şumudică e ca un tată pentru noi. El a format acest grup, aveam mare nevoie de el. A fost o presiune uriaşă. Avem nevoie de mai mulţi jucători odată cu intrarea în grupe. Cred că vom fi plătiţi acum, nu mai are încotro patronul. Probabil vor fi investiţii mai mari acum. Eu vreau Manchester United în grupe. Jucătorii vor să joace cu cele mai mari echipe, nu ştiu dacă vom trece de grupe. Trebuie să facem meciuri bune" Geraldo Alves

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
stefan..
stefan..  •  26 August 2016, 13:23

Intr-o perioada in care presa centrala este aliniata la picioarele lui Gigi Becali, nu putem spune decat: Felicitari, Astra! Multumim Manchester City! Respect, Peluza Catalin Hildan!

spion_kop
spion_kop  •  26 August 2016, 08:43
Postat de vladut12 pe 26 August 2016, 08:20

Bai Paradillan, tu esti rau limitat, tot cu jiji esti in gura. Ce sa caute Alibec la Steaua, cu 10 kg peste cat ar trebui sa aiba. Steaua joaca un tip de fotbal, Astra alt tip, nu se incadreaza Alibec la noi, da jiji nu are de unde sti asta. Aseara putea fi 7-1 pt englezi, asa ca sa nu fim exuberanti. In alta ordine de idei, mare calificare pentru fotbalul romanesc, ambele echipe au posibilitatea sa aduca puncte, iar Steaua are potential de primavara europeana.

amice, esti *** ***, nu ma mira avind in vedere faptul ca esti fcsbist, in ce lume traiesti si cit de *** poti fi, uman vorbind, de ai ajuns la scorul de 7-1 ??? impresia mea este ca v-ati strins toti ***i ai tarii asteia pe Arena Nationala sa sustineti fcsb si sa purtati vestute, e gratis ca erau pe scaune nu-i asa ?! apropo, tie ce culoare ti-a fost repartizata ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  26 August 2016, 08:34
Postat de observator_federal pe 26 August 2016, 07:36

Cel ce plange cel mai mult din cauza lui Sumudica este Gigi Becali! Pai cu cat sa-l mai cumpere acum pe Alibec? Si daca Astra acum se intareste (Gigi o vedea terminata...)? Da, si refrenul ala cu "FCSB singura echipa romaneasca bla, bla, bla..."

CCE , SUPERCUPA EUROPEI , ALTE FINALE SI SEMIFINALE ,..voi ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează