INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Simone Inzaghi crede în calificare și speră să primească ajutor de la Celtic: „Poate face o figură frumoasă în România”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 00:43

Simone Inzaghi (43 de ani), antrenorul lui Lazio, e optimist după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, care le dă speranțe italienilor pentru calificarea în primăvara europeană. 

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, cel cu Celtic, pentru a-și asigura calificarea în „16”-imile Europa League. De asemenea, campioana României se va califica indiferent de rezultatul cu scoțienii, în cazul în care Lazio nu o va învinge pe Rennes în ultima rundă.

„Suntem încă în cursă. Acum cred și mai mult în calificare. Nu meritam să tremurăm pentru calificare în ultima rundă. Sunt încrezător, Celtic a învins pe Olimpico cu un pic de noroc în tur, dar poate că va face o figură frumoasă în România.

Oricum, noi trebuie să ne facem datoria, avem un ultim meci de jucat, dar după seara asta cred mai mult în calificare. Nu am avut alături de noi publicul nostru obișnuit, dar ne-am concentrat la ce aveam de făcut pe teren. Important este că rămânem în cursă.

În prima repriză trebuia să mai dam un gol, dar CFR e o echipă fizică, am suferit în partea a doua, dar am fi putut câștiga cu 2-0. Am jucători de calitate, care se sacrifică și cred că am găsit echilibrul perfect. Trebuie să încercăm să marcăm mai mult și să nu mai ajungem să suferim pe finalul meciului”, a spus Inzaghi, conform Gazzetta dello Sport.

CLASAMENT GRUPA E 

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 510-413
2. CFR Cluj54-49
3. Lazio 56-76
4. Rennes53-81

PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Miracolul nu se întâmplă de două ori » Deznodământul calificării, amânat de înfrângerea cu italienii! Partida cu Celtic devine DECISIVĂ!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
160888087807332
Pop Lucian  •  29 Noiembrie 2019, 14:42

Cu siguranta *** nu are ce cauta in Europa. A facut punctele toate din accident .. ba arbitrii o favorizeaza ba adversarii joaca in 9 ca echipa maghiara sa poata castiga.. Nu se pune problema. Am cumparat deja sampania, Lazio bate in Franta pe Rennes iar echipa rusinii din Ro va pierde acasa cel putin la 2 goluri diferenta. Am pariat deja 5000 Euro pe cine merge mai departe din grupa asta : Celtic de pe locul 1 si Lazio de pe locul 2 ... ma asteapta 21.550 Euro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  29 Noiembrie 2019, 12:55
Postat de Vlad Muresan pe 29 Noiembrie 2019, 10:32

Pe celtic nu-i va interesa și vor juca cu rezervele, toate rezultatele cfr-ului sunt obținute în fața unor echipe dezinteresate de rezultat jucând cu rezervele și juniorii in fața cfr-ului: Manchester, Lazio, Roma.

Ofticosule poti sa iti bati unghia in gat, uite echipele de start de ma meciurile cu Man Untd si cu AS Roma...au folosit doar 2-3 rezerve, in rest au jucat cu titularii...poate ai uitat ca CFR a castigat recent cu 4-3 acasa la Celtic care a jucat cu cel mai bun 11... ECHIPELE DE START Manchester United (4-3-3): De Gea - Jones, Smalling, Wootton, Buttner - Powell, Cleverley, Giggs - Rooney, Chicharito Hernandez, Welbeck. Antrenor: Sir Alex Ferguson Rezerve: Lindegaard, Rafael, Young, Scholes, D. Fletcher, Vermijl, Macheda AS ROMA: Doni - Cicinho, Panucci, Casseti, Rise - Aquilani, De Rossi - Taddei, Baptista, Tonetto - Vucinici Rezerve: Arthur, Totti, Loria, Montella, Brighi, Menez, Okaka CFR CLUJ: Stancioiu - Tony, Cadu, Sousa, Pereira - Muresan, Dani - Dubarbier, Culio, Trica - Kone Rezerve: Nuno Claro, Panin, Peralta, Alcantara, Deac, Didi, Diego Ruiz CFR Cluj (4-2-3-1): Felgueiras - Ivo Pinto, Piccolo, Cadu, Rada - Luis Alberto, Mureșan - Bastos, Rui Pedro, Camora - Sougou. Antrenor: Paulo Sergio Rezerve: Stăncioiu, Sepsi, Maftei, Godemeche, Aguirregaray, Kapetanos, Bjelanovic

1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Noiembrie 2019, 11:03

este adevarat ,Dan a si avut noroc pana acum ,se pare ca la cam lasat ,dar se spune ca si norocul si-l face omul ,e asta astept eu la Cluj . Haideti baieti ca ati demonstrat de multe ca va puteti depasi .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează