INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK, 20:00, TV SPORTRO, DOLCE SPORT

Lovin suspină după perioada UEFAntastică: "Și acum mă ia cu tremurat" » Ce spune despre fanii de la Giurgiu

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 19:34

Florin Lovin și-a anunțat retragerea la sfârșitul acestui sezon și spune că una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale o reprezintă perioada când Steaua și Rapid se întâlneau în "sferturile" Cupei UEFA. Mijlocașul juca atunci pentru roș-albaștri și s-a calificat în semifinale, unde a fost eliminat de Middlesbrough.

"De la vară nu voi mai juca. E totul bătut în cuie! Eu sunt puțin supărat de atmosfera dezolantă din tribune. Vorbeam cu Dani Coman și ne aduceam aminte de perioada UEFAntastică (n.r. în 2006). Ieșeam cu două ore înainte de meci și era stadionul plin. Parcă și acum mă ia cu tremurat când îmi amintesc.

Puținii fani pe care-i avem sunt pătimași, dar e puțin dezolant când te uiți în tribune și sunt atât de puțini. Din cei 5000 de fani cred că 2000 sunt prietenii și rudele jucătorilor", a declarat Lovin la TV Dolce Sport.

Florin Lovin e suspendat pentru partida cu Genk din această seară, însă are mare încredere în colegii săi: "Azi nu trebuie să primim gol, dar nici să ne apărăm aglomerat. Într-un final curajoșii vor fi răsplătiți. Cred că putem obține un rezultat pozitiv".

Meciul dintre Astra și Genk va începe la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format liveTEXT AICI!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează