INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB a stabilit cine va conduce formația cu Backa Topola: „Capătă derogare de la UEFA” » Echipa a plecat azi spre Serbia

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 17:58 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 18:49

Delegația lui FCSB a plecat spre Serbia, pentru meciul cu Backa Topola din Europa League, iar pentru meciul de joi echipa va fi condusă, cel mai probabil, de Mihai Pintilii.

  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19;
  • Backa Topola - FCSB (turul doi preliminar Europa League) este programat joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Look Plus

Afectată de COVID-19, delegația roș-albastră în Serbia e condusă de Mihai Pintilii. Acesta are șanse mari să fie antrenorul lui FCSB la meciul din Serbia, existând informații că UEFA va da o derogare pentru FCSB, urmând ca Pintilii, care nu are licență Pro și are funcția de delegat, să fie „principal”.

„Sunt informații că Vintilă nu mai merge în Serbia. Pintilii capătă o derogare de la UEFA, care a fost întrebată. În cazuri extreme, în care rămâne doar un oficial, acesta poate fi antrenorul principal”, a declarat jurnalistul Radu Naum, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Conform protocolului medical UEFA, FCSB ar putea fi supusă miercuri la un test suplimentar, dacă autoritățile din Serbia, țara unde se va juca partida cu Topola, consideră ca focarul din lotul roș-albaștrilor poate pune în pericol sănătatea publică. Rezultatele ar trebui primite cu 6 ore înaintea meciului, adica joi, la ora 16:00.

Helmuth Duckadam: „Mi-e frică să nu mai fie unul sau două cazuri și să nu se poată juca meciul” 

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a comentat situația de la echipa roș-albastră și spune că Mihai Pintilii se va descurca la meciul de joi.

Pintilii este unul dintre puținii care-i poate motiva pe jucători și pe care ei îl respectă. Nu am idee dacă este un antrenor bun. Dar echipa, în mare parte, se știe, jocul se știe. Trebuie doar ca el să-i facă să alerge și să joace pentru echipă.

Emerich Ienei avea o vorbă «Nu ne facem jocul după adversar, ci adversarul își face jocul după noi». Diferența dintre FCSB și echipa din Serbia e mare Nu cred că trebuie nu știu ce tactică pentru a bloca echipa adversară. Sârbii pot să ceară retestarea jucătorilor pentru că sunt foarte multe cazuri într-un grup. Mi-e frică să nu mai fie unul sau două cazuri și să nu se poată juca meciul”, a declarat Duckadam pentru sursa citată.

VIDEO Match preview: totul despre meciul FCSB - FC Argeș

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, într-un pericol imens! Aflate în posturi similare, două echipe au pierdut la „masa verde”

FCSB are acum două mari probleme înaintea meciului cu Topola, dar Rădoi sare în ajutorul nașului Becali: „Am uitat de el!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
johnwick
johnwick  •  15 Septembrie 2020, 23:16
Postat de Alice Popa pe 15 Septembrie 2020, 20:26

Mai bine un 0-3 cinstit, la masa verde decat o infrangere gen Craiova!!!

da cel mai bine o victorie 3-0 cu kvsc de Serbia. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

389480547918592
Olteanu Marian  •  15 Septembrie 2020, 22:06

***,informati-va inainte sa scrieti ***. Testul de ieri s-a facut la o clinica romaneasca agreata de UEFA. Hai Dinamo in L2.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valahu1950
valahu1950  •  15 Septembrie 2020, 20:34
Postat de Daniel Irimescu pe 15 Septembrie 2020, 20:13

Ca si politehnica din bucale care nu mai e in primele 1009. Pe timpul meu cs si marina comerciala sau petrchimia eram in primele 20 din europa. Fuse si se duse. Trec cuvintul la demagogii de meserie

Eu l-am prins pe gheorgiu dej dane, frumoase vremuri....astia mici nu stiu nimic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează