INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Gigi Becali se ruga în timpul meciului U Craiova - Sabail: „Mă gândeam că sunt rău și păcătos” » Ce rezultat își dorea

U Craiova - Sabail // FOTO facebook.com/UCVOficial/
U Craiova - Sabail // FOTO facebook.com/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 22:49

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2  // După calificarea celor de la FCSB în turul II al Europa League, Gigi Becali a declarat că și-a dorit ca U Craiova să piardă meciul cu FK Sabail.

  • FCSB va juca în turul II cu Alashkert, în timp ce U Craiova o va întâlni pe Honved Budapesta. Meciurile vor avea loc pe 25 iulie și 1 august.

Gigi Becali a recunoscut că și-a dorit ca formația lui Corneliu Papură să nu meargă în runda următoare.

„Nu îmi doream să se califice. Cum să îmi doresc asta? Nu vreau să se califice. Vreau ca adversarii să cadă în cap. Eu mă rugam «Doamne, dă-mi putere să țin cu Craiova! Sunt români acolo». Dar nu puteam. Mă gândeam la cât de rău și păcătos sunt”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Îmi pare rău că nu l-am luat pe cicâldău”

Becali a dezvăluit și că că regretă că nu l-a transferat pe mijlocașul Alexandru Cicâldău, 22 de ani.

„Normal că-mi pare rău că nu l-am luat pe Cicâldău. Nu l-am luat pentru că MM Stoica a zis că nu marchează mult. Eu mă consult cu MM. Dacă-l luam jucam cu Vână. Cicâldău și Nedelcu la mijloc și Man, Tănase și Coman în atac. Craiova cere 7 milioane acum pe el, dar eu aș cere 25”.

Citește și:

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog în direct după atacul lui Dan Petrescu: „S-a luat de tine, care ești cel mai bun”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Iulie 2019, 07:48

Doar o minte incarcata cu venin ca a lui Becali mai putea gandi astfel. Dumnezeu? Ce, Dumnezeu! Da-l incolo, burdihanul sa traiasca!. Omul acesta te scarbeste ori de cate ori deschide gura dar ziaridtii nostri nu sunt departe de el. Eu ma bucur pentru orice reusita a fotbalului romanesc pentru ca de aceea sunt roman, sa imi iubesc tara. Pe plan intern, sunt oltean, iubesc Universitatea, dar dincolo de asta, cum, Dumnezeule, sa ma rog la ceruri ca tara mea sa piarda? Cat de idiot sa fiu in suflet?

zizu
zizu  •  19 Iulie 2019, 11:07

Se ruga să piardă craiova! Asta sigur!

141082276788178
Adi Luci Mitrea  •  19 Iulie 2019, 09:40
Postat de Danezul Gramada pe 19 Iulie 2019, 08:10

Bine ca nu ne mai putem dori din 2007 sa se califice Minamo mai departe. Ei sunt specialistii calificarilor in play out. Daca nu-si revin repede anul asta se pot califica in div.B. Hai Craiova duminica. Rinistii in B ca sa joace revansa cu Csiksereda.

Te roade tare DOAR DINAMO BUCURESTI?Stiu. În rest, numai de bine la echipa unde ciobanul este antrenor, psiholog, maseur , magazioner, etc.sunteti de râsul curcilor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează