INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ DIN CEHIA

MLADA - FCSB // FOTO + VIDEO Detalii inedite remarcate de trimișii GSP pe arena pe care se va juca joi seară

Articol de , - Publicat marti, 13 august 2019 17:23

MLADA - FCSB // Partida de joi seară, din turul 3 preliminar al Europa League, va avea loc pe stadionul Lokotrans din Mlada, care seamănă cu arena din Parcul cu Platani din București.  

  • Meciul Mlada Boleslav - FCSB, din turul 3 preliminar al Europa League, va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB;

FCSB o întâlnește pe Mlada Boleslav pe încă un stadion micuț. S-au cam tot obișnuit roș-albaștrii să joace în deplasare în Europa pe arene cu locuri puține.

Oricum, șansele ca recordul de la Alașkert să fie doborât în scurt timp sunt foarte mici. În urmă cu câteva săptămâni, roș-albaștrii conduși pe atunci de Bogdan Andone s-au impus 3-0 pe o arenă de doar 1.400 de locuri.

De această dată, stadionul pe care vor juca împotriva Mladei are fix 5.000 de locuri și seamănă izbitor cu arena din Cotroceni! Iar albastrul este culoarea predominantă. Arena-„potcoavă”, pentru că are doar o peluză, s-a numit Městsky până acum o lună de zile, când oficialii echipei au vândut drepturile de nume unei companii din Cehia, Loko Trans.

O societate comercială ce oferă tehnologie feroviară și servicii de transport în Cehia, dar și în Slovacia, Bulgaria, Macedonia, Croația, Italia, Uruguay și Arabia Saudită. Logo-ul sponsorului apare inclusiv pe tricourile de joc ale fotbaliștilor cehi.

Stadionul este situat într-un cartier de blocuri, la câțiva metri de un supermarket, acolo unde fanii echipei se strâng și vin împreună la meciuri. Cel mai tare: la VIP nu intri cum vrei! Adică e un regulament foarte bine pus la punct pentru accesul în această zonă. La intrare sunt expuse ținutele în care e permis accesul. N-ai voie în pantaloni scurți sau în tricou fără mâneci, dar nici cu mușchii la vedere! 

E un adevărat complex sportiv!

Lângă terenul principal mai există un stadion, dar și alte trei trei terenuri de fotbal, unul de atletism, un patinoar, dar și un balon unde se joacă fotbal, volei, tenis, tenis de masă, dar au loc și competiții de judo. 

+3 FOTO

Nu lipsește un loc de joacă pentru copii. Chiar dacă au și terenuri cu gazon artificial, cel pe care se va juca meciul din Europa League are iarbă naturală.

1965este anul în care a fost deschis stadionul din Mlada Boleslav, care are locuri special amenajate pentru suporterii oaspeți, zonă VIP, zonă pentru presă și pentru persoanele cu dizabilități

Vezi și: 

Mlada - FCSB / Cehii, șocați de ce se întâmplă la echipa lui Becali: „Nu mi-a venit să cred cum arată FCSB...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
paul801
paul801  •  14 August 2019, 10:54

mult zgomot pentru nimicuri...

maryo1971
maryo1971  •  14 August 2019, 08:35

La cehi de bine de rau echipele au stadioane cu 5000 de locuri in schimb la noi sunt echipe care nu au nici stadion si nici nume.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 August 2019, 07:37
Postat de rivaldinho pe 13 August 2019, 19:12

Ce e de remarcat? In Cehia stadioanele sunt sub Romania. A zis-o si Mansou sau cine.

Daca te-ai uita la campionatul Cehiei , ai vedea ca dimpotriva , sunt mult peste majoritatea stadioanelor noastre. Alta lume pe acolo , departe de maracinii Baraganului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează