INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - ARSENAL 0-3 LA GENERAL

Napoli - Arsenal // Ovidiu Haţegan, criticat de italieni » Ce notă i-a dat Gazzetta dello Sport

Napoli - Arsenal
Napoli - Arsenal

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 10:41

Napoli - Arsenal 0-1 (tur 0-2) // Italienii îi reproşează lui Ovidiu Haţegan că "n-a acordat un penalty în repriza secundă la un henţ în careu, un fault de ultim apărător al lui Kolašinac şi că a făcut economie de cartonaşe". Şi asistentul Şovre e acuzat!

Delegat de UEFA la cel mai tare meci din returul "sferturilor" Europa League, Ovidiu Haţegan a avut misiune dificilă aseară, pe San Paolo. Jucătorii lui Napoli au pus constant presiune pe el, protestând şi contestându-i destule decizii, şi nici asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe n-au fost în cea mai bună zi. Brigada românească n-a beneficiat de sprijinul VAR, care ar fi lămurit unele situaţii controversate, evitând tensiunile.

Kolašinac, iertat de "roşu"

Prestaţia centralului arădean la partida cu Arsenal a fost notată slab, cu 5, de Gazzetta dello Sport, care i-a reproşat mai multe lucruri. "Două ofsaiduri greşite la început de asistentul Şovre nu au promis nimic de bine, semnalizarea la golul lui Milik e milimetrică, iar dubiile ar fi fost eliminate de asistentul video. La finalul primei părţi, Kolašinac (graţiat deja de un «galben»!) îl doboară pe Callejon, lansat spre poartă. Haţegan nu fluieră, nici nu dă cartonaşe şi greşeşte". Allan şi coechipierii lui l-au înconjurat furioşi înaintea plecării spre vestiare.

AICI ai statistici și detalii din Europa League!

Corriere i-a dat nota 6

Gazzetta l-a acuzat şi pentru un 11 metri refuzat în minutul 63: "Torreira face henţ în alunecarea la Ghoulam, se putea da penalty, dar centralul nu vede". Pripit însă, pentru că uruguayanul se sprijinea în braţ, atingerea fiind involuntară. "Nu pare sancţionabil, mai ales că mingea se loveşte anterior şi de gambele lui Torreira", îl susţine Corriere dello Sport (nota 6), ce a scris că "nu a comis erori relevante. A părut ca profesorii de modă veche. Sever, dar corect. Câţiva centimetri au salvat-o pe Arsenal de golul lui Milik, la fel cum Koulibaly e un pic de tot în spatele lui Maitland-Niles la centrarea lui Zielinski". Asistenţii au ridicat steagul, neavând VAR!

Semifinalele EL sunt:

Arsenal - Valencia 2 mai / 9 mai
Eintracht - Chelsea 2 mai / 9 mai

Totul despre meciurile de aseară AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
traian_v
traian_v  •  19 Aprilie 2019, 15:50

dar de ce nu au avut VAR?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  19 Aprilie 2019, 13:21
Postat de Neculaescu Mircea pe 19 Aprilie 2019, 13:08

***

ce nu va convine ba?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  19 Aprilie 2019, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează