INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - CFR CLUJ 2-0

Neil Lennon îl ironizează pe Dan Petrescu: „A spus asta, așa e?”

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 09:52

Neil Lennon, managerul lui Celtic, nu mai crede ce zice Dan Petrescu: „Celtic și Lazio se vor califica, în mod normal”. Și înaintea „dublei” din Ligă, antrenorul lui CFR anunța că adversarii sunt mari favoriți.

După meciul din „Parkhead”, 2-0 pentru Celtic, Dan Petrescu a părut resemnat. „Știam cât de dificil este să câștigi la Glasgow. Celtic pierduse o singură dată pe terenul său tot sezonul și atunci în fața noastră. Nu poți să învingi de două ori aici”, a afirmat antrenorul lui CFR. „Celtic și Lazio sunt marile favorite în grupă. În mod normal, ele se vor califica”. A adăugat un strop de speranță: „Totuși, în fotbal mai sunt și surprize”.

La conferința lui Neil Lennon, jurnaliștii scoțieni i-au reprodus declarația lui Dan și managerul alb-verzilor a zâmbit sceptic: „A zis asta, așa e? Am învățat să nu iau de bun tot ce spune”.

Lennon nu a uitat ce spunea Petrescu și înaintea „dublei” din Champions League. Și atunci era Celtic mare favorită pentru el. Dar s-a calificat CFR în play-off-ul Ligii, după 1-1 și 4-3. 

„Cred că oricine poate câștiga grupa și oricine se poate califica. Au trecut doar două etape. Lupta e încă deschisă. Noi, Lazio și Cluj suntem aproape, dar nu ar trebui să ignorăm nici Rennes”
Neil Lennon, manager Celtic

Citește și: 

Gabi Balint, analiză tăioasă după eșecul CFR-ului: „Am fost penibili!” » 3 jucători desființați

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andrei.f
andrei.f  •  04 Octombrie 2019, 15:45

E greu, e greu fără arbitri de casă. Rondon se tot aruncă în careul scoţienilor dar, în loc de penalty a primit un carton !

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Octombrie 2019, 12:35

mai puneti mana pe carte, antrenorul lor nu a facut o ironie. "To take a statement with 'a grain of salt' (or 'a pinch of salt') means to accept it while maintaining a degree of scepticism about its truth."

submarina
submarina  •  04 Octombrie 2019, 11:44

E greu să te califici dintr-o grupă cu Celtic și Lazio, mai ales după ce ai depus armele...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează