INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

BACKA TOPOLA - FCSB. EXCLUSIV Oficialii lui Backa Topola, îngrijorați înainte de meciul cu FCSB: „Nu e o poveste despre COVID-19”

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 07:35 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 07:48

Huba Tolgyesi, managerul sportiv de la Backa Topola, a vorbit despre partida de diseară cu FCSB, din turul II al preliminariilor Europa League, un meci istoric pentru echipa sa, primul pe teren propriu în cupele europene.

  • FCSB are 4 fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus: Andrei Miron, Iulian Cristea, Florin Tănase și Darius Olaru. EI nu vor putea fi folosiți în deplasarea cu Backa Topola. Pe lângă ei, alți membri din staff sunt pozitivi. În total, sunt 13 cazuri
  • Topola - FCSB e joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus.

Pentru FCSB lucrurile se complică serios chiar înaintea duelului important cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League. Apariția cazurilor de Covid-19 dă emoții serioase, mai ales că toţi cei patru jucători aveau şanse mari să fie titulari.

„Suntem îngrijorați, dar nu ne e teamă"

Cei de la Topola nu exultă, ba chiar se arată destul de rezervați și speră ca acest meci să nu se mute în clinici, ci să se joace pe teren. Huba Tolgyesi, managerul sârbilor, a vorbit în exclusivitate pentru GSP despre problemele de la FCSB. 

„Nu ne e teamă, sigur, suntem puțin îngrijorați, nu putem nega asta. Suntem îngrijorați nu doar pentru noi, ci pentru ambele echipe. Trebuie să fie un meci bun, e despre fotbal, nu o poveste despre Covid-19. Cel puțin noi asta ne dorim. Vrem să fim o gazdă bună pentru FCSB".

Știm că FCSB e o echipă cu o istorie bogată, un club cunoscut în Europa. Însă noi vrem să producem surpriza. Am arătat că putem, sperăm să reușim și de data asta 
- Huba Tolgyesi, manager la Topola

Meci memorabil pentru Topola

Indirect, FCSB se va înscrie în cartea de istorie a clubului Backa Topola, o formație care a cunoscut succesul în ultimii ani și care e la al doilea meci în cupele europene, primul jucat în Serbia.

„E un meci istoric pentru noi, primul de pe teren propriu în Europa League. Am așteptat acest moment, iată că a venit. E trist că nu le putem oferi suporterilor șansa să ne vadă la treabă. Sperăm să mai avem ocazia asta", a mai zis Huba. 

 Ne așteptăm ca în sezonul 2021-2022 să jucăm pe noul stadion. La finalul acestui an sper să terminăm cu faza gri a arenei, care va avea un gazon hibrid, piscină, centru SPA, o sală de sport și chiar un hotel 
- Huba Tolgyesi, manager la Topola

FOTO. Așa arată Senta, orașul în care va juca FCSB

+10 FOTO

Backa Topola - FCSB, echipele probabile:

Backa Topola: 1. Filipovici - 22. Kudrici, 2. Balaz, 18. Babici, 13. Ponjevici - 7. Tumbasevici, 6. Tomanovici - 10. Zec, 14. Banjac, 8. Milicevici - 27. Lukici
Rezerve: 23. Jorgici, 9. Siladji, 11. Dostanici, 12. Santrac, 16. Djurici, 17. Antonici, 19. Stanojev, 20. Duronjici, 30. Petrovici
Antrenor: Zoltan Sabo

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 23. Ov. Popescu, 6. Briceag, 3. Panțâru - 11. Moruțan, 20. Vână, 30. Horșia - 98. Man, 9. Sg. Buș, 7. Fl. Coman
Rezerve: 12. Ducan, 19. Ad. Petre, 21. Buziuc, 24. R. Ion, 25. Perianu, 28. Pantea, 29. Pandele
Antrenor: Toni Petrea
Absenți: Miron, I. Cristea, Olaru, Fl. Tănase (COVID-19), L. Filip, Nedelcu, Oaidă (accidentați)

Stadion: Gradski, Senta 
Arbitru: Dennis Higler / Asistenți: Charles Schaap, Jan de Vries (toți din Olanda)

13 cazuri de coronavirus la FCSB: 

  • Ovidiu Kurti - kinetoterapeut
  • Marius Popa - antrenor de portari
  • Anton Petrea - antrenor principal
  • Thomas Neubert - preparator fizic
  • Horea Codorean - preparator fizic
  • Sorin Cristof - kinetoterapeut
  • Bogdan Stoica - analist video
  • Marius Ianuli - team-manager
  • Mihai Stoica - director sportiv
  • Andrei Miron - fundaș central
  • Darius Olaru - mijlocaș central
  • Florin Tănase - mijlocaș
  • Iulian Cristea - fundaș central

 

VJDEO. Stadionul pe care va juca FCSB cu Backa Topola "rivalizează" cu cele din Liga 3 din România

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mirel Rădoi, alarmat de cazurile de Covid-19 de la FCSB: „Trebuie să stea pe platformele de scouting! E un moment de răscruce”

FCSB, forțată să debuteze un jucător în meciul cu Topola, din turul 2 preliminar al Europa League! Cum ar putea arăta primul „11”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează