INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

BACKA TOPOLA - FCSB. Răzvan Ducan, din Liga 2 în Europa League în doar o lună! FCSB foloseşte mai mulţi debutanți cu Backa Topola

Răzvan Ducan
Răzvan Ducan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 11:21 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 11:45

FCSB joacă în această seară pe terenul lui Backa Topola, în turul II din preliminariile Europa League, iar echipa roș-albastră are probleme de lot din cauza coronavirusului.

  • FCSB are 9 fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus. Ei nu vor putea fi folosiți în deplasarea cu Backa Topola. Pe lângă ei, alți membri din staff sunt pozitivi. În total, sunt 18 cazuri
  • Topola - FCSB, din turul II din preliminariile Europa League, e de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus.

După testarea de miercuri, care a dezvăluit alte cinci cazuri, FCSB are doar 14 jucători valizi în Serbia și doar un portar. Astfel, Mihai Pintilii, cel care va fi antrenorul roș-albaștrilor, trebuie să mizeze pe Răzvan Ducan (19 ani).

Răzvan Ducan, debutant în poarta FCSB

Ducan este singurul portar valid din lotul roș-albaștrilor și va debuta în această seară la FCSB, până acum fiind folosit doar în meciurile de verificare. Astfel, goalkeeper-ul va face un pas uriaș. 

În sezonul trecut, Ducan a fost împrumutat la FC Argeș, unde a jucat titular până la finalul sezonului și în mai multe partide a avut intervenții haotice (Detalii AICI ). În doar o lună, portarul a trecut de la meciuri în Liga 2 la a fi titular pentru echipa roș-albastră într-un meci capital pentru FCSB.

Dacă e în lotul FCSB, însemnă că merită să fie acolo! Important este să treacă peste emoții. Nu are experiență internațională, dar contează că are meciuri în picioare, chiar și la Liga 2
- Helmuth Duckadam pentru GSP.ro

Născut în februarie 2001, la Videle, Ducan este un portar crescut la juniorii lui FCSB. Acesta a fost convocat la toate naționalele de juniori ale României.

200.000 de euroeste cota lui Ducan, potrivit transfermarkt

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

Nu e singurul debutant

La mijloc, Pintilii va miza pe Gabriel Simion (22 de ani), care va debuta și el în cupele europene și care are doar un meci pentru FCSB, în 2016, în Cupa Ligii. Tot la debut se va afla și Ovidiu Horșia (19 ani). Mijlocașul a fost împrumutat la Poli Iași în sezonul trecut, iar acum va evolua în primul meci pentru FCSB.

Pe banca de rezerve se vor afla Alexandru Pantea (17 ani), fundaș stânga cu 7 meciuri la FCSB, niciunul în cupele europene, și mijlocașul Robert Ion (19 ani), fotbalist cu două partide la echipa roș-albastră, una în Liga 1 și una în preliminariile Europa League. 

VIDEO Stadionul pe care va juca FCSB cu Backa Topola "rivalizează" cu cele din Liga 3 din România

Citește mai multe știri despre situația de la FCSB: 

Se mai joacă meciul Topola - FCSB? Apare un pericol major, deși până diseară nu se mai face niciun test COVID!

Noi cazuri de COVID la FCSB! Echipa roș-albastră mai are doar 14 jucători valizi » Cum poate arăta echipa de start

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
standdowncaf3
standdowncaf3  •  17 Septembrie 2020, 14:32

Sa speram ca acest copil nu citeste mizeriile scrise de voi. Un articol care sa il incurajeze nu puteti scrie. Sunteti doar sa provocati, doar sa murdariti, doar sa vomitati peste tot ce e in jur...

171875491077582
Costel Chelaru  •  17 Septembrie 2020, 14:09

Mai slab ca Vlad nu poate fi, poate e un avantaj ca apara el

chromophobia
chromophobia  •  17 Septembrie 2020, 13:49

Toata baza o sa fie pe acesti pusti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close