INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3

SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3 // VIDEO Surpriza lui Corneliu Papură din Europa League: „Sper să ajungă ca Essien, la aceleași echipe”

FOTO: Facebook @Craiova
FOTO: Facebook @Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 21:31

CSU Craiova a câștigat cu 3-2 prima manșă a turului I preliminar din Europa League, în deplasarea cu azerii de la Sabail. Corneliu Papură e mulțumit de atitutinea elevilor săi. 

  • Câștigătoarea dintre Craiova și Sabail se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Honved (Ungaria) și Zalgiris (Lituania).
  • Returul se va juca în Bănie, pe 18 iulie, de la ora 20:00, iar meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1.

„Cred că am dominat și am meritat victoria. Puteam să marcăm mai multe goluri din ocaziile pe care le-am avut. Remarc o atitudine bună a jucătorilor. E prima victorie în cupele Europene după 26 de ani pentru Craiova. E o bucurie mare pentru mine din postura de antrenor, suporter, orice.

Cu siguranță avem prima șansă în a ne califica. Nu văd altă opțiune. Cel mai important este să rămânem concentrați. Suntem într-o mare eroare dacă ne credem deja calificați”, a declarat Papură în conferința de presă de la final. 

Surpriza lui Papură

Ștefan Baiaram, mijlocaș în vârstă de 16 ani, a fost introdus de Corneliu Papură în minutul 90, în locul lui Bogdan Vătăjelu.

„Este un lucru bun pentru tinerii noștri această victorie. Important e ca ei să confirme. Astăzi am introdus un tânăr de 16 ani. Să sperăm ca el să ajungă să facă aceeași carieră cu Essien. Să joace la aceleași ecchipe ca el”, a punctat Papură. 

stefan

Ștefan, cel din stânga imaginii

„Echipa adversă are jucători creativi, buni în linia mediană. Numărul 8, din naționala Moldovei, căpitanul echipei, sunt jucători interesanți. Să mă gândesc dacă ar veni la noi, e deja prea mult. Mă gândesc la ce am eu de făcut”Corneliu Papură

Vezi și: 

SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3 // FOTO Oltenii bifează victoria așteptată și sunt cu un pas în turul II al Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  12 Iulie 2019, 22:27

Nimeni-Univ.Cv. 2-3! Poate cineva sa-mi spuna cum a reusit Nimeni sa ne dea doua goluri si, la putinele atacuri avute, sa ameninte mereu, poarta Stiintei? Papura dupa meci ne-a spus doar, cat de multumit e el de baieti si cat de multe ocazii am avut. Nimic despre defensiva catastrofala, nimic depre gafele lui Pigliacelli, nimic depre nivelul derizoriu al partenerului de antrenament care, pe final, putea sa ne si egaleze. Per total, o victorie obtinuta de sclipirile lui Bancu, Mateiu si Roman dar umbrita de o aparare desincronizata, naiva. Joc de antrenament modest, sperante putine pentru confruntarile cu parteneri "normali". Stiinta, practic, nu are banca tehnica! Lotul este unul subtire. Jucatorii noi, cu exceptia lui Roman, au dezamagit, in bloc. Multumim patroane! Pentru promisiuni desarte, desigur. Forza Craiova Maxima!

908074729289300
Radulescu Aurel  •  12 Iulie 2019, 17:16

Ce prostii debiteaza acest Papura,auzi d-le? Baiaram( nume de mare fotbalist) viitorul Essien??/

908074729289300
Radulescu Aurel  •  12 Iulie 2019, 17:10

Nu stiu cand joaca si daca mai joaca,dar sigur nu va juca nici cu Hodved,nici cu Jalgiris. Am si eu o intrebare? Ce cota de transfer or avea Papura sau Fortes? Poate, totusi, Craiova se gandeste sa scape de aceste catastrofe!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează