INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

Turul 1 Europa League: FCSB - Milsami Orhei // Și Cristi Bud o vede favorită pe FCSB: „Am vorbit cu niște foști colegi de acolo”

Cristi Bud - CFR Cluj
Cristi Bud - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 18:03

Cristian Bud (33 de ani), fost jucător la Milsami Orhei, a vorbit despre viitoarea adversară a FCSB-ului, din primul tur preliminar al Europa League.

Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Cristi Bud a asigurat că FCSB va avea misiune ușoară cu echipa din Moldova.

„O să treacă FCSB de Milsami fără nicio problemă. Am vorbit cu foşti colegi, s-a micşorat foarte mult bugetul de când am jucat eu acolo. Au rămas doar fotbalişti tineri, nu o să fie probleme”, a spus Cristi Bud, la TV Digi Sport.

Cristi Bud a jucat la Milsami Orhei în perioada 2014-2016, perioadă în care a jucat 37 de meciuri și a marcat 10 goluri.

FCSB - Milsami Orhei, în turul 1 din EL. Se califică bucureștenii?

DA
NU

VEZI ȘI:

Turul 1 Europa League: FCSB - Milsami Orhei // Ștefan Stoica, fost antrenor al moldovenilor, asigură: „Misiune ușoară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2295956733986089
Vladi Vlad  •  18 Iunie 2019, 19:56

si cealalta echipa a familiei Becali, Academica Clinceni ar fi favorita cu Orhei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close