INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

A făcut ca George Pușcaș și a fost exclus din lotul formației din Liga Campionilor: „A comis o eroare stupidă”

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 10:17

Dacă George Puşcaş a scăpat cu o înjurătură în direct de la Cosmin Contra pentru penaltyul ratat în România - Norvegia 1-1, senegalezul Mbaye Diagne (28 de ani) a plătit scump un episod similar în Liga Campionilor. 

Diagne a fost exclus din lotul lui FC Bruges pentru jocul cu Antwerp şi a primit o amendă usturătoare.

 „Nimeni nu i-a spus să execute. Când am înţeles ce se întâmplă n-am vrut să fac scene pe teren, dar sunt mândru că Vanaken a acceptat situaţia. Voi decide în următoarele săptămâni sau luni dacă va mai reveni la echipă. A comis o greşeală stupidă, care a avut grave consecinţe asupra rezultatului şi suntem cu toţii furioşi”, a explicat antrenorul Philippe Clement. 


Diagne a fost faultat în careu de Thiago Silva în minutul 74 al partidei de miercuri cu PSG, la scorul de 0-1. Tot el a luat mingea, iar lovitura de la 11 metri i-a fost apărată de Keylor Navas şi echipa belgiană a pierdut. 

Vezi și:

ANTWERP - CLUB BRUGGE // Ladislau Bölöni, surprins: „Mi se pare ciudat stresul de la echipa mea” » Se știe cine l-ar putea înlocui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează