INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

Plan gigantic în Arabia Saudită: Al Hilal vrea 3 jucători de la Barcelona! Iar Messi e ademenit cu 500 de milioane

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 17:52 / Actualizat joi, 25 mai 2023 23:23

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, controversatul Mohammed bin Salman, face totul pentru a-l aduce pe Lionel Messi (36 de ani) la Riad nu doar ca ambasador al turismului, ci și ca jucător la Al-Hilal. Iar fostul căpitan al Barcelonei atrage tripleta blaugrana Busquets-Alba-Roberto

Leo Messi se apropie cu pași repezi de sfârșitul aventurii la Paris Saint-Germanin. Pe 30 iunie i se încheie contractul și campionul mondial argentinian pregătește viitoarea destinație.

Jordi Alba a plecat de la FC Barcelona, dar ar putea rămâne în Spania » Este dorit de o rivală + Echipe din Italia, Anglia și Arabia Saudită, și ele interesate
SPANIA
Jordi Alba a plecat de la FC Barcelona, dar ar putea rămâne în Spania » Este dorit de o rivală + Echipe din Italia, Anglia și Arabia Saudită, și ele interesate

Leo Messi, nu doar 30 de milioane ca ambasador în Arabia Saudită. O jumătate de miliard ca jucător

Tot mai multe semne arată că nu se va întoarce la Barcelona. Saudiții, care l-au convins pe Jorge Messi, tatăl și agentul jucătorului în vârstă de 35 de ani, cu un salariu anual de o jumătate de miliard de euro, fac tot posibilul să-l atragă pe sud-american spre Al-Hilal.

În negocieri nu e implicat clubul, ci reprezentanții autorităților de la Riad, trimiși chiar de Mohammed bin Salman, controversatul prinț moștenitor care conduce regatul asiatic. Nu îl vor pe Messi doar ambasador al turismului, cu 30 de milioane de euro anual, ci și fotbalist, cel mai important simbol al campionatului local, Saudi Pro League, plătit cu 500 de milioane!

Messi-Busquets-Alba-Roberto, reuniune secretă la un restaurant din Paris

Dacă va juca la Al-Hilal, Leo nu va veni singur. Încearcă să se reunească la albaștri cu cei mai buni prieteni ai săi de la Barcelona, Sergio Busquets și Jordi Alba. Ei au anunțat în această primăvară despărțirea de clubul catalan. Noua adresă ar fi King Fahd International Stadium, arena lui Al-Hilal.

De altfel, de curând, a aflat Mundo Deportivo, Messi s-a întâlnit cu Busquets și Alba într-un restaurant din Paris. Alături de ei ar fi fost și Sergi Roberto. 

Chiar dacă mai are un an de contract cu Barca, Roberto ar vrea să rezilieze, la fel ca Alba. Împreună ar fi discutat despre această mare schimbare. Un cvartet important blaugrana mutat în Arabia Saudită, la aceeași echipă, Al-Hilal.

Citește și: 

L'Equipe anunță: PSG s-a înțeles cu vedeta de la Bayern Munchen

Jaf armat în Spania! Victimă e fiul lui Patrick Kluivert. Iubita lui a fost rănită în atac!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează