INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TROFEU

Incredibil! Atletico Madrid cere trofeul Ligii Campionilor dacă restul meciurilor nu se vor juca

Președintele lui Atletico vrea ca formația lui să primească trofeul Ligii Campionilor
Președintele lui Atletico vrea ca formația lui să primească trofeul Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 16:58

Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, vrea ca formației lui să i se acorde trofeul Ligii Campionilor în eventualitatea în care meciurile rămase nu se vor putea disputa. 

Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după o „dublă” palpitantă cu Liverpool. Spaniolii au obținut biletul după reprizele de prelungiri, chiar pe Anfield Road, cu un scor general de 4-2. Formația de pe Wanda Metroplitano, cea mai ghinionistă din ultimii ani, cu două finale pierdute, încearcă și alte metode prin care să ridice trofeul. 

Atletico vrea Liga Campionilor

„Mai sunt câteva meciuri eliminatorii de disputat, sferturile, semifinalele și finala. UEFA încearcă să mute turneul într-un oraș. Am văzut mai multe locuri vehiculate. Nimic nu e stabilit... Oricum, trebuie să avem în vedere și varianta ipotetică în care Liga Campionilor nu se poate încheia din cauza coronavirusului. În cazul ăsta, cred că formația care a elimiant deținătoarea trofeului ar trebui să fie campioană, adică Atletico”, a declarat Cerezo într-o intervenție la un post spaniol de radio. 

Liga se decide în Portugalia

UEFA profită de infrastructura oferită de Da Luz (64.000 locuri) și José Alvalade (40.000), arene de 4 stele separate de 2 km (echipele se pot antrena și în baza lui Belenenses). Și plănuiește să împartă egal "sferturile" și semifinalele, meciul pentru trofeu fiind pe stadionul Benficăi. Turneul ar putea fi condensat în doar 11-12 zile, cu campioana stabilită, eventual, pe 22 în loc de 29 august. 

VIDEO / Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

O nouă decizie neașteptată în Liga Campionilor! „Va fi o frumoasă surpriză în august”

Șocant: antrenorul recunoaște că avea coronavirus la meciul de Liga Campionilor! El l-a infectat pe Ovidiu Hațegan?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Iunie 2020, 18:50

Ăsta cred că este un fel de ”Becali”, altfel nu-mi pot explica gogomănia asta inventată de el!! Nu am mai auzit de o astfel de logică, și desigur nici nu s-a aplicat vreodată, atunci când deținătoarea trofeului a fost eliminată.

sorinache
sorinache  •  10 Iunie 2020, 21:13

Au și alții Talpanii lor.

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  10 Iunie 2020, 19:24

Ce argumente au si astia ! Daca detinatoarea trofeului a fost eliminata, inseamna ca in acest an nu este cea mai buna echipa. Atat !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează