INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  „OPTIMI”, TUR

Atletico Madrid a ajuns la București » „Ce amintiri frumoase avem în acest oraș!”

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 10:56 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 12:53

Atletico Madrid a ajuns azi-noapte la București, unde a câștigat Europa League în 2012. Joacă mâine cu Chelsea, în prima manșă a „optimilor” Champions League.

  • Atletico Madrid - Chelsea, turul din „optimile” Champions League se joacă marți, de la 22:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi 1, Telekom 1 și Look Plus

Atlético este la București. Gazda meciului cu Chelsea, din prima manșă a „optimilor” Champions, s-a întors după nouă ani în Capitală, unde a câștigat Europa League, 3-0 în finala cu Athletic Bilbao, pe 9 mai 2012. 

Nu a putut juca la Madrid, din cauza restricțiilor impuse de guvernul spaniol în pandemie, și a ales Arena Națională.

Atletico Madrid a ajuns la București

Echipa iberică a aterizat azi-noapte pe „Henri Coandă”. „Salutare, București! Am ajuns deja în capitala României. Ce amintiri frumoase avem în acest oraș!”, a fost mesajul postat pe pagina de Twitter a roș-albilor, alături de patru fotografii pe aeroport, cu Koke (singurul care era în lotul „colchoneros” în 2012), Oblak, João Félix și Renan Lodi.

Diego Simeone nu îi are în grupul de 21 de jucători pe Giménez, Carrasco, Vrsaljko, accidentați, Héctor Herrera, nerefăcut după coronavirus, și Trippier, suspendat pentru pariuri. A adus în schimb doi juniori: Álvaro și Ricard.

„Rojiblancos” stau la hotelul Intercontinental și au astăzi conferință de presă online (ora 18:15) și antrenamentul oficial, de la 19:00.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arena Națională ar putea găzdui alte două meciuri din Liga Campionilor: Klopp și Guardiola, la București

EXCLUSIV Chelsea, decizie inedită înainte de meciul cu Atletico Madrid de pe Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează