INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

Unici în istorie! Incredibil: duelul Atletico Madrid - FC Porto a repetat „isprava” nemaiîntâlnită din 2021

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 09:33 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 09:33

Atletico Madrid - FC Porto 2-1 a devenit doar al doilea meci din istoria UEFA Champions League în care sunt înscrise minimum 3 goluri după minutul 90 (exceptând reprizele de prelungire). Precedenta partidă în care s-a întâmplat asta? FC Porto - Atletico Madrid 1-3, în decembrie 2021.

Când Atletico Madrid și FC Porto se întâlnesc, spectacolul este garantat. Cele două echipe s-au obișnuit să le ofere fanilor meciuri disputate pe muchie de cuțit, decise în ultimele momente.

„Saltelarii” și FC Porto fac parte în acest sezon din grupa B a Champions League, iar miercuri s-au întâlnit în prima etapă din faza grupelor.

Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”
PETROLUL
Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”

Duelul Atletico Madrid - FC Porto a repetat „isprava” unică din 2021! 

Atletico s-a impus cu 2-1, toate cele 3 goluri fiind înscrise după minutul 90. Mai întâi a lovit Mario Hermoso (90+1). Mateus Uribe a egalat din penalty în minutul 90+6, iar Antoine Griezmann a dat lovitura decisivă cu capul, în minutul 11 de prelungire! Câteva secunde mai târziu, arbitrul a fluierat finalul meciului. De la margine fuseseră arătate 9 minute suplimentare. 

A fost doar a doua partidă din istoria Champions League în care sunt înscrise minimum 3 goluri după minutul 90, exceptând meciurile „rezolvate” cu reprize de prelungire.

Precedenta partidă în care s-a întâmplat acest lucru, conform Opta, este una între aceleași echipe, FC Porto - Atletico Madrid 1-3 în decembrie 2021.

Golurile acelui meci, disputat tot în grupele Champions League, au fost înscrise de Griezmann (minutul 56), Correa (90), Rodrigo de Paul (90+2) și Sergio Oliveira (90+6).

Anul acesta, din grupa B mai fac parte Club Brugge și Bayer Leverkusen. Belgienii au câștigat meciul direct din prima rundă a grupelor, 1-0.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Premoniția lui Gigi Becali cu West Ham, după ce a văzut sutele de români la coadă în Londra » Anunță și câte tichete a vândut deja cu Anderlecht

Sub comanda lui Olăroiu! » Superstarul transferat din Europa a fost prezentat oficial la Al Sharjah

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  08 Septembrie 2022, 12:03

prea frumos meciul...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  08 Septembrie 2022, 10:25

Atletico Madrid a cistigat cu adevarat finalele UCL din 2014 si 2016.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează