INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN 0-3

Lewandowski s-a dus în vestiarul lui Bayern, imediat după ce nemții au umilit Barcelona

Robert Lewandowski/ foto Imago Images
Robert Lewandowski/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 16:26 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 18:12

Robert Lewandowski, 34 de ani, s-a dus în vestiarul lui Bayern Munchen după ce nemții au câștigat cu Barcelona, scor 3-0, în grupele Champions League.

La al doilea meci împotriva lui Bayern de la plecarea din Bavaria, Robert Lewandowski nu a ieșit în evidență. El reușise să obțină un penalty, anulat ulterior de VAR.

Barcelona și fotbalul spaniol, în cădere liberă » Au fost depășiți și de portughezi! Bayern, piază rea pentru catalani
Barcelona - Bayern 0-3
Barcelona și fotbalul spaniol, în cădere liberă » Au fost depășiți și de portughezi! Bayern, piază rea pentru catalani

Lewandowski s-a dus la vestiarul lui Bayern, după ce nemții au trecut de Barcelona cu 3-0

Imediat la finalul meciului, atacantul polonez s-a dus la fanii Barcelonei, care l-au încurajat după eșecul la scor de neprezentare cu Bayern. Apoi, a mers să își salute foștii colegi.

„Lewy a fost cu noi în vestiar. Am avut un scurt schimb de idei, dar nu am aprofundat subiectul. Este un băiat bun și îi dorim toate cele bune”, a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern, potrivit Sport.es.

În acest sezon de Champions League, Lewandowski a jucat în toate meciurile Barcelonei din grupe. În cele 5 partide, atacantul a reușit să înscrie de 5 ori, însă 3 reușite au venit în poarta Viktoriei Plzen, scor 5-0. Alte două goluri au fost împotriva lui Inter, la 3-3 pe Camp Nou.

Lewandowski va juca pentru prima dată în Europa League după 12 ani. El a evoluat 6 meciuri în grupe, în 2010, pe vremea când era jucătorul Borussiei Dortmund. Barcelona a fost eliminată matematic din Liga Campionilor și va juca în optimile Europa League.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Au trecut printr-un declin” » Belgianul dat afară de Dinamo explică marile dileme de la Anderlecht și nu uită nici de România: „Am iubit Bucureștiul!”

Xavi a găsit explicațiile, după o nouă umilință suferită de Barcelona în fața lui Bayern Munchen: „Am fost eliminați înainte de a juca, iar asta ne-a afectat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  27 Octombrie 2022, 18:18

Asta e ce sa-i faci. Cand ti s-a urat jucand in Liga Campionilor, pleci sa joci in Europa League :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează