INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN 0-3

Ziariștii spanioli, necruțători cu Barcelona după înfrângerea cu Bayern: „E trist să-l vezi pe Koeman parcând autobuzul”

Barcelona, învinsă clar de Bayern, 0-3 // FOTO: Imago
Barcelona, învinsă clar de Bayern, 0-3 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 12:08 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:48

Echipa blaugrana e o umbră. Fără șut pe poartă un meci întreg, la 0-3 cu Bayern, la fel ca în 2003, când Messi juca încă la juniori. Și cu cinci apărători: „O echipă mică”

De 18 ani nu i se mai întâmplase Barcelonei să nu aibă nici măcar un șut pe poartă în Ligă! Din 2003-2004, când Leo Messi avea 16 ani și încă nu debutase oficial la prima echipă blaugrana. Acum, „puricele" nu mai joacă pe „Camp Nou" și Barça are iar zero în dreptul mingilor cadrate!

Marca: „Diferența rămâne abisală"

Jurnaliștii spanioli vorbesc doar de căderea catalană. După 2-8, anul trecut, în „sferturi", 0-3 marți în fața aceluiași „căpcăun" numit Bayern. Și ar fi fost mult mai rău dacă Ronald Koeman nu ar fi jucat cu 5 fundași! Strategie taxată imediat de presă. „Săraca Barça", a titrat Marca pe copertă. „Realitatea tristă", a completat Sport.

Marca a continuat la interior cu același tip de comentarii. „Diferența rămâne abisală" sau „O echipă mică. E trist să-l vezi pe Koeman parcând autobuzul. E dureros să vezi Barcelona timidă, conservatoare, strângând liniile, mărind numărul jucătorilor în spatele mingii. Frica de abilitatea lui Bayern a fost mare". Fanii nu mai acceptă această situație. I-au fluierat pe jucători, mai ales pe Sergi Roberto.

Barcelona, trei meciuri, 3 eșecuri, golaveraj 1-10!

La fel de trist a fost mesajul lui Gerard Piqué. Echipa altădată imbatabilă acceptă astăzi înfrângerile cu resemnare. 

„Asta e ceea ce avem acum, ăștia suntem. E un an complicat", a declarat vicecăpitanul. Concluzia lui: "A trecut vremea când eram printre favoriți, însă nu e nimic dacă nu mai suntem. Uneori, am fost acolo, dar tot n-am câștigat".

Ultimele trei meciuri jucate acasă în Champions League au fost un dezastru. 0-3 cu Juventus, 1-4 cu Paris Saint-Germain și 0-3 cu Bayern. Trei înfrângeri, golaveraj 1-10!

3 înfrângerila rând a suferit Barcelona în fața lui Bayern în Champions: 2-3 (2015), 2-8 (2020) și 0-3 (2021), golaveraj 4-14!

4 adolescenția avut Barça pe teren la final: Pedri (18, titular), Demir (18), Gavi (17) și Baldé (17), ultimii 3 intrând ca rezerve

VIDEO Cele mai tari momente din cariera lui Pique la Barcelona

Citește și: 

Koeman rămâne optimist după evoluția rușinoasă cu Bayern: „E foarte greu să acceptăm ce s-a întâmplat, dar Barcelona va micșora diferența”

Barcelona nu mai impune respect! Lewandowski îi ironizează pe catalani: „N-au văzut cum arată poarta noastră”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinu
dinu  •  15 Septembrie 2021, 18:39

Bayern i-a batut pe Barcelona pe unde i-a prins, cu Mesi sau fara ... nimic surprinzator aseara

jedela
jedela  •  15 Septembrie 2021, 17:08

Koeman nu are treaba sa antreneze echipe mari. Asta este tinut asa ca buget redus. Barca este bay bay

Vezi toate comentariile (2)
Comentează