INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - DINAMO KIEV 1-0

Mircea Lucescu, prima reacție după înfruntarea cu Barcelona: „Au făcut 18 faulturi! E o lecție pentru jucătorii mei”

Barcelona - Dinamo Kiev 1-0. Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a împărțit jocul în două părți: nemulțumit de prima repriză, sătisfăcut de partea secundă.
Barcelona - Dinamo Kiev 1-0. Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a împărțit jocul în două părți: nemulțumit de prima repriză, sătisfăcut de partea secundă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 23:00 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 23:30

Barcelona - Dinamo Kiev 1-0. Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a împărțit jocul în două părți: nemulțumit de prima repriză, sătisfăcut de partea secundă.

Programul serii din UCL, AICI!

Sunt dezamăgit de rezultat și dezamăgit de prima repriză. Mi-a plăcut cum am jucat în partea secundă, când am scăpat de teama de a evolua împotriva Barcelonei. Puteam obține mai mult de la acest meci la modul în care am jucat în repriza a doua. 

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul Champions League, la el trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei nu au fost doar rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi. În a doua repriză am scăpat de teamă și am ieșit la atac, dar Barcelona a fost foarte agresivă.

În startul meciului, am avut o ocazie trei contra unu, dar am luat decizii greșite. La acest nivel, e nevoie să marchezi. Golul ar fi schimbat mult jocul. De ce nu marcăm noi și Șahtior în Champions League? Pentru că nivelul campionatului este mult mai scăzut decât cel din Champions League. Când joci împotriva unor astfel de echipe, îți dai seama că mai ai mult de muncă”, a declarat Lucescu la final, potrivit sport.ua.

Gerard Pique, gol istoric în meciul lui Mircea Lucescu din Liga Campionilor

Gerard Pique (34 de ani) a decis meciul de pe Camp Nou cu golul său din minutul 36.

Stoperul iberic a reluat cu dreptul, din cădere, centrarea primită de la Jordi Alba. Cum șutul a venit de aproape - marginea careului mic - Georgi Bushchan, portarul lui Il Luce, nu a putut interveni.

Astfel, Pique l-a egalat pe Roberto Carlos în topul fundașilor cu cele mai multe goluri marcate în Champions League. Podiumul e completat de Sergio Ramos.

Fundașii-golgeteri din Liga Campionilor:

  1. Gerard Pique - 16 goluri 
  2. Roberto Carlos - 16 
  3. Sergio Ramos - 15 
  4. Ivan Helguera - 15 
  5. Dani Alves 12

Toți apărătorii din acest TOP 5 au evoluat fie pentru Barcelona, fie pentru Real Madrid.

Barcelona a câștigat toate cele 14 meciuri în care Pique a marcat pentru catalani în Liga Campionilor. 

La 34 de ani și 260 de zile, Gerard a devenit cel mai vârstnic marcator al Barcei în Ligă, depășindu-l pe Sylvinho, care avea 34 de ani și 241 de zile când marca împotriva Șahtiorului antrenat de Il Luce în 2008.

A „erupt” Camp Nou! Momentul care a adus aminte de Messi, sub ochii lui Mircea Lucescu

În minutul 35 al confruntării cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, mulți dintre cei 45.968 de spectatori prezenți pe Camp Nou au început să-l aplaude pe tânărul spaniol.

O scenă care a amintit de puținele episoade în care Messi era pe bancă și ieșea la încălzire spre deliciul fanilor catalani. După plecarea lui Leo la PSG, Fati a devenit noul „decar” al grupării blaugrana.

2027va fi anul scadent al noului contract dintre Fati și Barcelona care urmează să fie semnat zilele următoare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Newcastle, apel către fani: „Nu mai veniți la stadion îmbrăcați în haine arăbești!”

Dan Petrescu, speriat de duelul cu AZ Alkmaar: „Nu am văzut demult așa ceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
popicoo
popicoo  •  21 Octombrie 2021, 08:22

Lucescu, ca de obicei, a avut o neșansă fantastică aseară. Arbitrul a tras cu Barca cât a putut de mult, nu i-a dat dinamoului 2 penalty-uri clare, nu a sancționat cel.puțin 12 faulturi periculoase ale barcelonei și a mai si validat acel gol din ofsaid clar. E evident ca dacă barcelona nu marca, dinamo făcea cel.puțim egal. Și când te gândești că toată echipa barcelonei, cu excepția lui koeman, a foat descoperită de lucescul...

toss
toss  •  21 Octombrie 2021, 08:00

Barca joaca foarte slab, nici macar in EL nu are ce cauta.

kuba
kuba  •  21 Octombrie 2021, 06:46
Postat de forzzainter pe 21 Octombrie 2021, 05:16

Da ca o fost 11-0 la cornere, asta n-a mai vazut, nu? :)))

Și 0 suturi pe/spre poarta :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează