INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - DINAMO KIEV

VIDEO Camp Nou a „erupt” sub ochii lui Mircea Lucescu! Doar cu Leo Messi se mai întâmpla așa ceva

Ansu Fati, 18 ani, a fost ovaționat la scenă deschisă în momentul în care a ieșit la încălzire în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor.
Ansu Fati, 18 ani, a fost ovaționat la scenă deschisă în momentul în care a ieșit la încălzire în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 21:30 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 21:39

Ansu Fati, 18 ani, a fost ovaționat la scenă deschisă în momentul în care a ieșit la încălzire în meciul câștigat de Barcelona cu Dinamo Kiev, scor 1-0, din Liga Campionilor.

  • Fati a intrat pe teren la pauză, înlocuindu-l pe olandezul Luuk de Jong.

Programul serii din UCL, AICI!

În minutul 35 al confruntării cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, mulți dintre cei 45.968 de spectatori prezenți pe Camp Nou au început să-l aplaude pe tânărul spaniol.

O scenă care a amintit de puținele episoade în care Messi era pe bancă și ieșea la încălzire spre deliciul fanilor catalani. După plecarea lui Leo la PSG, Fati a devenit noul „decar” al grupării blaugrana.

2027va fi anul scadent al noului contract dintre Fati și Barcelona care urmează să fie semnat zilele următoare

Ansu Fati, decisiv în ultimul meci la Barcelona

Extrema catalanilor a făcut un meci foarte bun la primul meci ca titular după accidentarea care l-a ținut departe de gazon aproximativ 1 an.

Acesta a marcat un gol și a obținut o lovitură de la 11 metri în victoria Barcelonei cu Valencia, scor 3-1, după o lună dificilă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri în toate competițiile și două înfrângeri consecutive, ambele la zero, 0-3 cu Benfica și 0-2 cu Atletico.

În urma victoriei, Barcelona urcă pe locul 7 în La Liga. Are 15 puncte, doar două sub rivalele Real Madrid și Atletico. Cei 3 granzi au același număr de meciuri disputate, 8.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Newcastle, apel către fani: „Nu mai veniți la stadion îmbrăcați în haine arăbești!”

Dan Petrescu, speriat de duelul cu AZ Alkmaar: „Nu am văzut demult așa ceva!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează