INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

BARCELONA - INTER // VIDEO Presa din Italia anunță: „Messi l-a propus conducerii și Barcelona vrea să-l cumpere”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 16:19

Barcelona și Inter se întâlnesc azi, de la ora 22:00, într-un meci din grupele Champions League. Șefii catalanilor vor sta cu ochii pe Lautaro Martinez.

  • Barcelona - Inter se joacă azi, de la 22:00. Meciul e liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus

Presa din Italia scrie că Barcelona este din nou interesată de Lautaro Martinez și în vară ar putea face o ofertă pentru atacantul argentinian de 22 de ani. 

Se pare că interesul Barcelonei pentru Lautaro vine după ce Leo Messi l-a lăudat pe colegul din naționala Argentinei și le-a spus șefilor că îl vrea la Barcelona.

Lautaro a venit la Inter în iulie 2018, de la Racing Club, pentru 14 milioane de euro. În acest sezon are un gol în 7 meciuri. 

30.000.000 €este cota lui Lautaro Martinez, potrivit transfermarkt

Citește și:

Thibaut Courtois, marea victimă a Realului: fluierat și înlocuit la pauză! Zinedine Zidane: „În prima repriză, putem da vina pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
slickbubu
slickbubu  •  04 Octombrie 2019, 14:04
Postat de aldo_m pe 04 Octombrie 2019, 13:56

pai mesi a distrus nationala tarii sale cand nu l suporta pe higuain pe dibala el decide cine joaca si cine nu anul asta nu merita nici un trofeu pt ca n a castigat nimic cu echipa de club si nici cu nationala

O opinie foarte bine argumentata. Sa nu mai spun ca ai scris foarte citet si am reusit sa citesc cap-coada fara nicio pauza. Gramatica este si ea perfecta, de asemenea. Un comentariu pertinent bazat pe corectitudine, inteligenta si creativitate. Respect!

aldo_m
aldo_m  •  04 Octombrie 2019, 13:56

pai mesi a distrus nationala tarii sale cand nu l suporta pe higuain pe dibala el decide cine joaca si cine nu anul asta nu merita nici un trofeu pt ca n a castigat nimic cu echipa de club si nici cu nationala

magic4ever
magic4ever  •  04 Octombrie 2019, 13:08
Postat de joschilotii pe 02 Octombrie 2019, 16:39

Messi nu propune, nu sugereaza si nu influenteaza in nici un fel deciziile conducerii. A facut asta clar nu odata, ci de cateva ori. Nu cred stirea asta...si chiar si asa unde sa-l mai joace si pe asta?

E na? Ai uitat de cazurile Ibrahimovic sau Icardi la nationala Argentinei? Ibrahimovic era titular la Barcelona si juca foarte bine, inscria etapa de etapa si apoi ia cerut Messi lui Guardiola sa joace el atacant central pentru ca era Ibra in prim plan si suedezul a fost lasat pe banca de rezerve desi era pe val...povesteste asta si in cartea lui...si de Icardi stie toata lumea ca nu a fost convocat la nationala desi era golgheter prin Italia pentru ca nu a vrut Messi care era prieten f bun cu Maxi Lopez si Icardi s-a combinat cu Wanda...din cauza lui Messi nu a castigat Argentina un trofeu atatia ani...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează