INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN 0-3

Barcelona nu mai impune respect! Lewandowski îi ironizează pe catalani: „N-au văzut cum arată poarta noastră”

Robert Lewandowski a ironizat-o pe Barcelona. Foto: Imago
Robert Lewandowski a ironizat-o pe Barcelona. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 10:10 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 10:12

Tabloidul Bild sancționează picajul Barcelonei, o jucărie în mâinile Bayern, fără Messi și Griezmann, scor 0-3. Iar Lewandowski e dur: ”N-au văzut cum arată poarta noastră”

Bayern a mai câștigat cu 3-0 pe Camp Nou, în semifinalele ediției 2012 - 2013. Dar cu motoarele și cu concentrația la maximum. Marți seară, în schimb, i-a fost de ajuns și mai puțin ca să triumfe cu același scor. 

Pentru că Barcelona, fără Messi, nu mai este o echipă care să-ți impună respect. "Barca nu mai este un adversar pentru Bayern!", a fost și concluzia tabloidului german Bild, după 90 de minute în care catalanii n-au fost în stare să expedieze nici măcar un șut pe spațiul porții lui Neuer!

Înfrângere teribilă pentru Barcelona: ZERO șuturi pe poartă pentru prima dată în istorie! Jordi Alba, imaginea disperării + declarații tari
barcelona - bayern 0-3
Înfrângere teribilă pentru Barcelona: ZERO șuturi pe poartă pentru prima dată în istorie! Jordi Alba, imaginea disperării + declarații tari

Barcelona, umilită pe Camp Nou

Verdictul Bild-ului e o a doua "săgeată otrăvită" expediată de nemți către clubul catalan, după ce fostul președinte al bavarezilor, Uli Hoeness, afirmase înaintea jocului că, urmare a situației financiare dezastruoase, "Barcelona nu mai poate fi un exemplu pentru noi"

Cu un balast de 1,3 miliarde de euro, spaniolii au fost nevoiți să-i alunge practic pe Messi și pe Griezmann, să reducă drastic salariile și să-și completeze lotul cu puști, unii mult prea cruzi pentru un duel de o asemenea anvergură, ceea ce s-a văzut și pe teren.

19 deplasăriconsecutive fără eșec are Bayern în Liga Campionilor

"Când câștigi pe Camp Nou este deja un mesaj clar pentru celelalte competitoare. Îmi place să joc aici. Puteam chiar să mai înscriem", a comentat Thomas Muller, autorul primului gol. Dur cu catalanii a fost și Robert Lewandowski: "Am arătat din primul minut că am venit pe Camp Nou ca să câștigăm. Barcelona nici n-a văzut poarta noastră. Am învins, deci putem spune că a fost o seară perfectă".

Chiar perfectă n-a fost. Iar Kimmich, destul de modest în joc, știe și de ce: "Ne-am intrat mai greu în ritm. Am comis și noi greșeli, am pierdut ușor cam multe baloane. Dar cu trecerea timpului a fost din ce în ce mai bine, am pus stăpânire pe joc și puteam da chiar mai multe goluri".

7 goluria înscris Thomas Muller în 6 meciuri contra Barcelonei

8 victoriiare Bayern în 12 dueluri oficiale cu FC Barcelona

18 partidecu cel puțin două goluri marcate a bifat Lewandowski în Ligă (97 meciuri)

E prea devreme să spunem că Bayern e o favorită la câștigarea trofeului. Competiția începe cu adevărat abia în sferturi. Pentru Barcelona, în schimb, vin vremuri grele. Prin plecarea lui Messi, echipa și-a pierdut sufletul
Karl-Heinz Rummenigge, fost director executiv al lui Bayern

„Să vină PSG!”

Ieșit "la pensie", de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge își dorește pentru echipă "o revedere cu PSG. Aș vrea să joace împotriva lui Messi și a lui Neymar. Și mai vedem cine iese învingător de pe teren". Bavarezii au câștigat Liga în 2020, într-o finală cu parizienii (1-0), însă sezonul trecut au cedat în dublă manșă: 2-3 și 1-0. z

Citește mai multe știri despre Barcelona - Bayern:

Ilie Dumitrescu nu l-a menajat pe înlocuitorul lui Griezmann: „Kapetanos arăta mai bine”
BARCELONA
Ilie Dumitrescu nu l-a menajat pe înlocuitorul lui Griezmann: „Kapetanos arăta mai bine”
El e coșmarul Barcelonei! Un nou record în Liga Campionilor
Barcelona - Bayern
El e coșmarul Barcelonei! Un nou record în Liga Campionilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
toss
toss  •  15 Septembrie 2021, 14:50

Barca...foc De payie...

adrian_hora
adrian_hora  •  15 Septembrie 2021, 10:33

o fotografie face cat 1000 cuvinte. lewandowski in actiune, zici ca e avion, baiatul ala doar in campionatul germaniei poate sa se impuna, in restul lumii l-ar umple arbitrii de cartonase pentru stilul obstructiv in care joaca. urmariti si voi pe youtube stilul in care isi flutura mainile de fiecare data cand e in preajma mingii :)

ripensistu
ripensistu  •  15 Septembrie 2021, 10:22

Messul e doar un cocalar, nu inseamna nimic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează