INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - PSG 2-3

Mbappe, coșmarul lui Neuer! Kylian a decis Bayern - PSG » Cifre uluitoare pentru francez

Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui PSG, a făcut o nouă partidă uriașă în Liga Campionilor +18   FOTO
Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui PSG, a făcut o nouă partidă uriașă în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 00:15 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 00:18

Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui PSG, a făcut o nouă partidă uriașă în Liga Campionilor, reușind o „dublă” contra lui Bayern, în manșa tur a sferturilor de finală câștigată de parizieni cu 3-2.

După „doppietta” din Bavaria, fotbalistul-minune al Hexagonului și-a îmbunătățit cifrele uluitoare. Astfel, Mbappe a creat până acum nu mai puțin de 42 de reușite în cele 43 de partide de Champions League în care a jucat: 27 de goluri, 15 pase decisive!

Bayern - PSG 2-3 » Cum a marcat Kylian Mbappe

  • min. 3: Mbappe a deschis balul pe Allianz Arena. Neymar recuperează la mijlocul terenului, combină cu Di Maria și îl angajează în „gaură” pe Kylian: șut fără preluare, la scurt. Neuer e bătut și el ușor, scapă mingea printre picioare.
  • min. 68: Același Mbappe închide tabela. Contraatac-blitz al Parisului, pe axa Herrera-Di Maria-Kylian. Francezul îi păcălește pe Neuer și Boateng, care așteptau un trasor la lung. Neuer, prins pe contre-pied.
+14 FOTO
Bayern - PSG 2-3 » Spectacol total la Munchen! Viscol, 5 goluri și răzbunarea Parisului
BAYERN - PSG 2-3
Bayern - PSG 2-3 » Spectacol total la Munchen! Viscol, 5 goluri și răzbunarea Parisului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  08 Aprilie 2021, 12:26

PSG nu are ce cauta in champions league, cand o sa se plictiseasca infractorii din orient de ei si o sa plece o sa ajunga in liga 2.

parpalache
parpalache  •  08 Aprilie 2021, 09:02

Meciul a fost decis de...portari!Keylor Navas(pe care Zidanne l-a indepartat de la Real Madrid),a aparat extraordinar,in timp ca Manuel Neuer nu a reusit sa apere nici o minge trasa pe spatiul portii-primul gol luindu-l...printre picioare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează