INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA

Jucătorul adus de Chelsea pe 39 de milioane de euro nu a prins lista de Champions League + Aubameyang, exclus

Kai Havertz și Benoit Badiashile/ foto: Imago Images
Kai Havertz și Benoit Badiashile/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 21:17 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 23:24

Chelsea l-a lăsat în afara listei de Champions League pe Benoit Badiashile (21 de ani), fundașul central adus de la Monaco pentru 39 de milioane de euro.

Motivul? Regulamentul UEFA prevede ca echipele care participă în primăvara Champions League să treacă pe lista pentru UCL doar 3 jucători transferați în perioada de mercato din ianuarie. 

Surpriză uriașă în Turcia: Mesut Ozil s-a retras brusc din fotbal, după ce ieri fusese titular la İstanbul Başakşehir!
TURCIA
Surpriză uriașă în Turcia: Mesut Ozil s-a retras brusc din fotbal, după ce ieri fusese titular la İstanbul Başakşehir!

Badiashile și Aubameyang, out de pe lista UEFA 

Cei 3 jucători noi puși pe lista UEFA de Chelsea sunt Enzo Fernandez, Mudryk și Joao Felix. Primii doi au costat 190 de milioane de euro împreună, în timp ce ultimul a fost împrumutat de la Atletico până în vară.

Astfel, Chelsea nu a mai avut loc pe lista UEFA și pentru Badiashile, potrivit Sky Sports. Nici Aubameyang nu va juca în primăvara Ligii pentru Chelsea. El a fost scos de pe lista UEFA de londonezi. Atacantul gabonez nu se află în grațiile lui Graham Potter și a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Fulham, din Premier League.

Gabonezul nu a mai fost titular de pe 5 ianuarie, de la înfrângerea cu Manchester City din campionat, 0-1.

Chelsea va juca în optimile Champions League împotriva Borussiei Dortmund. Prima manșă este pe 15 februarie, în Germania, iar returul pe 7 martie, pe Stamford Bridge.

3 goluria marcat Aubameyang pentru Chelsea în acest sezon, în 17 meciuri în toate competițiile

Citește și: 

Uluitor! Real Madrid a refuzat cel mai bun fundaș lateral din Premier League » Care este motivul

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol în Arabia Saudită! Ratări neverosimile până la reușită

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  04 Februarie 2023, 13:21

Schimbarile (de manageri si achizitiile) de la Chelsea n-au avut efecte imediate, iar sumele cheltuite (mai ales in cazul proaspatului campion mondial venit de la Benfica) sunt exorbitante! Pe Fernandez ar fi trebuit sa-l achizitioneze cu cel mult 50-60 mil. Euro, dar cei de la Benfica au fost isteti. Norocul celor din PL este ca ... are balta peste, altfel n-ar chetui atat pentru niste fotbalisti buni, dar nu exceptionali!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Februarie 2023, 07:56

Cei de la Chelsea au nevoie de un coordonatorul de joc foarte bun ....un De Bruyne , Odeegard sau de ce nu un "Olaru" ... In rest jucatori foarte talentati ...o placere sa-i urmaresti ...aseara mi-a placut ( din cei noi) de Fofana si Madueke ...O echipa de urmarit ...La anul o sa se bata la campionat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează