INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Bombă! „Manchester City a mințit TAS pentru a scăpa de suspendarea din Ligă!”

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 10:46 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 11:48

Revista germană Der Spiegel, cea care a lansat întreg scandalul, susține că are dovezi compromițătoare împotriva lui Manchester City.

Dosarul s-a încheiat, teoretic. Exclusă doi ani din Liga Campionilor în februarie de UEFA, care a acuzat-o de încălcarea fair-play-ului financiar (a supraevaluat contractele de sponsorizare pentru a masca deficitul), Manchester City a fost salvată la TAS. I-a anulat suspendarea și i-a redus amenda de la 30 la 10 milioane de euro, considerând că gruparea britanică nu a ignorat regulamentele, ci doar a refuzat să coopereze în ancheta forului european.

"O tentativă cinică de a readuce cazul în justiție"

Acum însă, revista germană Der Spiegel, care a declanșat întregul scandal plecând de la informațiile furnizate de hackerul portughez Rui Pinto, susține că are noi probe compromițătoare împotriva "cetățenilor". 

Ce dovedesc nu doar că sunt vinovați, ci și că au mințit Tribunalul sportiv de la Lausanne pentru a scăpa de pedeapsă! Previzibil, City a reacționat rapid. Contestă informațiile jurnaliștilor nemți: "Ceea ce face Der Spiegel e o tentativă cinică de a readuce în justiție dosarul. Subminează un caz judecat după o procedură completă, detaliată". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester City a dat drumul la robinetul cu bani: al doilea transfer realizat în două zile! 45 de milioane pentru un fotbalist care a retrogradat din Premier League

Nebunia pregătită de Inter: 260 de milioane de euro pentru a-l convinge pe Messi să lase Barcelona!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
shynetm
shynetm  •  31 Iulie 2020, 17:31

Sa intelegem ca si TAS e corupt? Dupa fifa si uefa, cam era de asteptat.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  31 Iulie 2020, 14:48

Der Spiegel a devenit de vreme buna un Fanatik de Germania. Jenant!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Iulie 2020, 11:40

Cine fura azi un ou....maine ca fura un *** ! ---adica banii din Liga Campionilor ! -are pot reveni nemților la ca echipa au Manchester City !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează