INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND

Borussia Dortmund a suferit cea mai severă înfrângere din istoria participărilor în Ligă! Antrenorul abia și-a găsit cuvintele

Borussia Dortmund a suferit cea mai mare înfrângere din istoria participărilor în Liga Campionilor, scor 0-4
Borussia Dortmund a suferit cea mai mare înfrângere din istoria participărilor în Liga Campionilor, scor 0-4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 11:10 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 11:48

Borussia Dortmund a suferit cea mai mare înfrângere din istoria participărilor în Liga Campionilor, scor 0-4, împotriva lui Ajax Amsterdam.

Ajax a dominat-o pe Dortmund la toate aspectele. „Lăncierii” au deschis scorul după doar 11 minute, când Reus a deviat nefericit mingea în propria poartă. Daley Blind a dublat avantajul în minutul 25, cu primul său gol din anul calendaristic 2021. 

Borussia a încercat în zadar să revină în meci. Tot campioana Olandei a punctat și după pauză, prin brazilianul Antony și prin Haller, scor final, 4-0. Ajax se desprinde în fruntea grupei, cu maximum de puncte și un golaveraj impresionant, 10-1.

Sebastien Haller, atacantul lui Ajax, este golgeterul competiției după doar 3 etape cu 6 reușite.

Marco Rose, dezorientat după 4-0 cu Ajax

La interviul acordat la finalul jocului, antrenorul Borussiei și-a găsit cu greu cuvintele. Rose a explicat unde s-au făcut diferențele.

„Nu este ușor să-ți găsești cuvintele potrivite în acest moment. Să accepți astfel de goluri și faptul că Ajax a avut atât de multe șanse de a marca nu este prea ușor.

Am făcut prea multe greșeli simple astăzi. Am pierdut mingea prea ușor și nu am fost inspirați în ultima treime. Este o înfrângere meritată”, a declarat Marco Reus pentru Amazon Prime.

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Diego Simeone explică de ce nu l-a salutat pe Klopp: „Nu e sănătos!” » Ce pune antrenorul lui Liverpool

Mesajul lui Messi după prima dublă la PSG: „Era important să facem asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează