INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // VIDEO Nume grele din fotbalul românesc, la picioarele CFR-ului: „E o lecție pentru toată lumea! Jos pălăria!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 00:00

CFR Cluj a realizat miracolul în deplasarea cu Celtic din preliminariile Ligii Campionilor, reușind să se califice în play-off-ul Ligii după o victorie nebună pe terenul campioanei Scoției, scor 4-3. Campioana României avansează cu 5-4 la general. 

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur e pe 20 august la Cluj, returul fiind programat pe 27 august, în Cehia!

La finalul partidei, nume importante din fotbalul românesc s-au întrecut în felicitări pentru echipa lui Dan Petrescu pentru partida fantastică reușită la Glasgow. 

„E o lecție pentru întreg fotbalul românesc. E campioana României și merge mai departe pe deplin meritat”, a declarat Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, la TV Digi Sport. 

„Incredibil! CFR a avut o putere extraordinară de regenerare, chiar dacă a început dezastruos repriza secundă. CFR aducea nejustificat mulți oameni în față și rămânea descoperită, dar a arătat o putere incredibilă”, a spus și Gheorghe Mulțescu, prezent în studioul GSP Live. 

„Au dat dovadă de o putere de revenire fantastică, așa ar trebui să joace toate echipele din România”, a spus și Dorinel Munteanu, fost coleg cu Dan Petrescu la echipa națională. 

Vechi contestatar al CFR-ului, Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la Vaslui, n-a ezitat să felicite echipa ardeleană: „Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din România! Jos pălăria, merită apreciat pentru ce a făcut acolo! Bravo celor care conduc, nu mai au nevoie de prostii. Acum câștigă curat, sunt niște victorii pe care nu le poate pune nimeni la îndoială”, a spus Porumboiu, la GSP Live. 

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // FOTO+VIDEO » MagnifiCFR! Trupa lui Dan Petrescu reușește minunea de la Glasgow!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
hgd61
hgd61  •  14 August 2019, 20:48

Inca odata se vede unde este plaga fotbalului romanesc..Antrenori profesionisti, precum Petrescu, Olaroiu, Razvan Lucescu, Croitoru, Bergodi si inca cativa, nu au loc in fotbalul romanesc, ei construiesc echipe, GANDESC ECHIPE, STRATEGII DE JOC, dar nu se poate, caci exista familia Becali(toti, George,Victor, Giovani), exista o Ana Maria Prodan si toti papusarii lor, care distrug pur si simplu , prin incompetenta, fotbalul romanesc. Bravo patronilor care isi lasa antrenori sa-si faca meseria, AFARA din fotbal, cu incompetenta, si cu cei care afirma, in fotbal, sunt banii mei fac ce vreau cu ei (oare ce parere au suporterii stelisti (fcsb-isti) despre patoronul lor). Iar despre Gica Hagi(a spus ca isi scoate palaria in fata lui Dan Petrescu..oare o va face asa cum a spus..public..?) si Gica Popescu....buni fotbalisti...si atat....

st.il.
st.il.  •  14 August 2019, 18:16
Postat de boierasul pe 14 August 2019, 00:37

Mimi nu a postat nimic pe FB ???? )))) anul trecut era foarte activ ))))

S-a retras în sihăstrie, somnul dulce să îi fie !...BEAH....

331406284446855
Ciprian Manciu  •  14 August 2019, 09:09

CFR pe locul 1 și 2 în campionat, cine termină pe locul 3?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează