INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1 (3-2 LA GENERAL)

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Dan Petrescu, declarația serii după calificare » Cum l-a transformat pe Billel Omrani în eroul clujenilor: „I-am zis să se tundă, să se vopsească și să-și scoată cerceii”

Dan Petrescu și Bilel Omrani // FOTO: facebook.com/cfr1907/
Dan Petrescu și Bilel Omrani // FOTO: facebook.com/cfr1907/

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 00:30

CFR Cluj e în turul II al preliminariilor Ligii Campionilor, după ce a câștigat meciul retur cu Astana, 3-1. În prima manșă, kazahii se impuseseră cu 1-0.

Dan Petrescu l-a lăudat pe atacantul Billel Omrani, 26 de ani, care a marcat toate cele trei goluri ale CFR-ului, și a explicat cum a reușit să îl transforme în eroul clujenilor.

M-am supărat pe el că a ratat ocazii mari în primele meciuri. L-am pus să se tundă, să se vopsească la loc, să își scoată cerceii, să nu mai vină în papuci și să joace iar fotbal. Am lucrat mult la finalizare cu el.

Se pare că presiunea pusă pe Billel a fost bună. Am tot zis că dacă era Țucudean pe teren nu pierdeam. A jucat foarte bine azi, păcat că a ratat o ocazie mare. Trebuie să fie mai concentrat la finalizare. Cred că a fost prima dată în cariera lui când a dat trei goluri”, a declarat Dan Petrescu la Look Plus.

Citește și: 

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează