INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1 (3-2 LA GENERAL)

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 23:32

CFR Cluj a învins-o pe Astana, 3-1, și s-a calificat în turul II al preliminariilor Champions League, scorul la general fiind 3-2.

  • În runda următoare, CFR Cluj va avea o misiune dificilă. Campioana României o va întâlni pe Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel. Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie.

După calificare, Dan Petrescu a fost extrem de nervos, fiind deranjat de cei care l-au atacat și au criticat jocul echipei în acest debut de sezon. Aceasta este prima victorie a clujenilor după două înfrângeri și o remiză.

„Primul gol ne-a ajutat foarte mult. După aceea am avut o bară, un penalty și un gol anulat. Fotbalul e făcut din mici detalii. În primele meciuri, echipa a fost făcut pilaf de toată lumea. Se spunea că nu atacăm, că e bătrân Culio și că eu nu sunt antrenor bun. Asta e România. Accept orice critică, dar nu accept să se vorbească urât de Culio. E cel mai bun jucător din istoria CFR-ului și îmi pare rău că îmbătrânește. Azi a făcut un meci mare.

Sunt fericit pentru mine, pentru fani și pentru club. Eu mereu sunt criticat. Cine mă judecă pe mine? Cine mă judecă? Nu au fost și ei antrenori și nu au prea făcut nimic? Mă judecă pe mine care am câștigat trofee și nu mă mai satur de câți bani am făcut? Acum că ne-am calificat sunt iar bun? Mă întrebau dacă am bagajele făcute. Da, am geanta cu mine. Care e problema? Am un contract pe trei ani, iar dacă nu sunt bun, CFR-ul mă dă afară”, a declarat Dan Petrescu la Look Plus.

Replica lui Ilie Dumitrescu AICI

Meciurile CFR-ului din acest debut de sezon

  • 0-1 cu Viitorul (Supercupa României)
  • 0-1 cu Astana (UCL)
  • 1-1 cu Poli Iași (Liga 1)
  • 3-1 cu Astana (UCL)

Dan Petrescu: „Nu mai am nimic de demonstrat în România”

„Accept criticile, dar nu accept răutățile. Se spunea că Dan Petrescu nu e bun. Nu înțeleg ce are lumea cu mine. Asta e România! Toată lumea știe ce am făcut. Nu mai am nimic de demonstrat în România.

După meciul tur mi-a fost greu pentru că în România se exagerează. În străinătate nu ar fi fost asemenea presiune mediatică. La noi, dacă nu câștigăm un meci, e dezastru. Asta s-a resimțit și-n club. După primele trei meciuri, sunt cel mai slab”, a adăugat antrenorul.

3 titluride campion al României are Dan Petrescu (două cu CFR și unul cu Urziceni), o Supercupă (cu ASA Tg. Mureș) și o Cupă a Chinei (cu Jiangsu Suning)

Citește și:

Basarab Panduru îl felicită pe Dan Petrescu: „Doar el a văzut-o! Lumea a fost nemulțumită și a huiduit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
slickbubu
slickbubu  •  18 Iulie 2019, 14:06
Postat de risc_mix pe 18 Iulie 2019, 12:08

Ca să fim corecți, fără cele 3 puncte obținute în urma golulului lui petrescu în meciul cu SUA nu puteam ieși din grupă

Ok, atunci hai sa le acceptam toate marlaniile, evaziunile fiscale, sa ii lasam sa se urce beti la volan si sa le promovam incultul, cocalarismul si nesimtirea pe tot internetul ... de ce nu ii punem conducatori supremi ai tarii, sa le permitem orice, sa fie deaspupra legii, sa ii aparam si sa ii sustinem fara retinere, iar noi sa fim sclavii lor si sa le inghitim tot, iar ei sa se propage ca raia in tot mediul public ;).

ray51
ray51  •  18 Iulie 2019, 12:42

Toate bune si ... urate; va 'intepati' voi cei care ati facut fotbal de calitate pentru Romania? Mai ganditi-va. In ceea ce te priveste Dane- de ce ti-ai masat echipa in propria jumatate dupa minutul 80???????????????????????????????????????????????????????????????

risc_mix
risc_mix  •  18 Iulie 2019, 12:08
Postat de tonyys pe 18 Iulie 2019, 10:01

Sa nu uitam că la cm 1994, Ilie Dumitrescu practic ne-a calificat în sferturi in meciul cu Argentina pe când dan detrescu ne-a eliminat de la cm ratând 11m cu Suedia.

Ca să fim corecți, fără cele 3 puncte obținute în urma golulului lui petrescu în meciul cu SUA nu puteam ieși din grupă

Vezi toate comentariile (81)
Comentează