INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1 (3-2 LA GENERAL)

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Ilie Dumitrescu replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 09:00

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Ilie Dumitrescu, cel care i-a criticat dur pe campionii de la CFR Cluj după înfrângerea din turul cu Astana, 0-1, a fost pus la zid, fără să i se menționeze numele de Dan Petrescu.

Fostul tehnician, analist în acest moment la o televiziune de sport, i-a dat replica. Ilie a început cu o ironie: „Mi-a stricat seara. Îți dai seama?”.

Apoi a explicat de ce a criticat-o pe CFR. „Eu am altă opinie. Bine, să-i dea lui Culio, cel mai bun străin din istoria CFR-ului, contract pe 5 ani. E problema celor de acolo cum gestionează clubul și bugetul. Poate criticile i-au motivat. Culio a fost printre cei mai buni azi, iar Dan Petrescu s-a dezlănțuit la declarații.

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

Dan Petrescu e încojurat de un nucleu de persoane, iar ce spune el e literă de lege. Dacă el zice că în paharul ăsta cu apă e vin roșu de Bordeaux, toți sunt de acord. Nu, aici e apă plată! Eu am alte opinii și păreri. Nu sunt la club ca să iau decizii, dar nu aș fi fost de acord cu multe decizii”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„El antrena Sportul, eu semnam cu AEK”

Fostul tehnician a încheiat cu o nouă ironie: „Să nu uite că el era la Sportul când eu semnam cu AEK Atena. După aceea am fost la PAOK, iar el nu știu pe unde era. Că nu am mai continuat pe acest drum, e altă poveste. Am ales să fac acest job (n.r. analist TV). Eu sunt imparțial, spun ce simt. Foarte bine că echipa s-a mobilizat”.

Citește și:

Ce urmează pentru CFR Cluj în Liga Campionilor! Confruntare cu Maccabi Tel Aviv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
ienasoiu
ienasoiu  •  19 Iulie 2019, 14:40

Sunt absolut intrigat de comportamentul lui Dan Petrescu atât pe teren, în timpul meciurilor, cât și în fața camerelor de luat vederi. Dacă nu este interesat de ridicarea nivelului fotbalului românesc, măcar la cel al echipelor de rangul doi în Europa, să plece la chinezi sau la arabi. Dacă îl mai primesc... Este exact opusul lui Hagi. Un oportunist și un frustrat. L-am stimat ca fotbalist, dar acum... Oare l-ar mai lăsa englezii să calce pe vreun teren de fotbal ca oficial al unei echipe din Marea Britanie? Eu cred că nu și-ar găsi loc nici măcar la o echipă din al patrulea eșalon. Păcat! Despre performanțele din cariera de antrenor nu vreau să vorbesc pentru că sunt nu numai contradictorii ci și controversate.

2070300296390090
Cristi Oprea  •  19 Iulie 2019, 01:20
Postat de 1_0_1_0 pe 18 Iulie 2019, 20:24

Adevarul e ca Chelsea e pistol cu apa pe langa paok, maok , aek, gika....etc Se face singur de rusine caraliul.

Tottenham, West ham, sevilla. A antrenat aek, panathinakos si paok. Dumitrescu e lenes, nu lipsit de calitati, iar petrescu are un caracter ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  19 Iulie 2019, 00:29

Pai Astana chiar ar fi la titlu in Liga 1, ei joaca in grupe Champions sau Europa League an de an, in timp ce echipele romanesti o sug in calificari. Performanta cu Urziceni este uriasa, sa iesi campion cu urziceni si pe urma sa mai faci si 8 puncte in Liga mi se pare si acum incredibil. Totusi Petrescu nu inseamna doar Urziceni, a iesit campion cu CFR Cluj in ultimii 2 ani si mai are si alte performante.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close