INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1 (3-2 LA GENERAL)

CFR CLUJ - ASTANA 3-1// Basarab Panduru îl felicită pe Dan Petrescu: „Doar el a văzut-o! Lumea a fost nemulțumită și a huiduit”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 23:07

CFR Cluj a învins-o pe Astana, 3-1, și merge în turul II al preliminariilor Champions League. 

  • CFR Cluj va juca împotriva lui Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel.  Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie

Basarab Panduru a analizat prestația echipei lui CFR Cluj și a lăudat decizia lui Dan Petrescu de a-l băga pe Valentin Costache în locul lui Rondon, în minutul 66, la scorul de 2-1.

„A fost un meci bun făcut de CFR Cluj, care a revenit după ce a fost condusă. Dan Petrescu a făcut o schimbare pe care doar el a văzut-o. Toată lumea a fost nemulțumită, fanii au huiduit. Dar Petrescut a văzut jocul, a știut de ce are nevoie echipa și l-a băgat pe Valentin Costache în locu lui Rondon.

După aceea a apărut golul. A marcat Omrani din poziția de vârf, a venit în locul lui Rondon. A atacat colțul scurt și a deviat foarte bine și s-a făcut 3-1. Până la urmă, e o victorie meritată. Și în tur, și în retur, CFR Cluj a jucat mai bine”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Citește și:

Ce urmează pentru CFR Cluj în Liga Campionilor! Confruntare cu Maccabi Tel Aviv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iulie 2019, 15:53

Mai Pandurule, cum de ghicesti tu toate gandurile oamenilor? Dai in bobi sau in... gropi?

1957418514546578
Vasile Corche  •  18 Iulie 2019, 10:04

El se crede Buricul Pamântului, în față lui nimeni nu are voie la opinie,ca sportiv nu contest dar ca "OM"sub orice critica (neandertal) egal zero și caracterul lui lasă foarte mult de dorit

adicn
adicn  •  18 Iulie 2019, 09:34
Postat de cfrinho pe 18 Iulie 2019, 00:41

Interesant ca nimeni din presa nu comenteaza nimic de arbitrajul vadit potrivnic. Daca era echipa fara nume era o agitatie si o frenezie prin studiouri de nedescris, asa, daca a jucat CFR...hai sa nu zicem nimic despre arbitrajul smecheresc al acelui tusier, ca doar ne strica firul povestii cu "CFR-echipa arbitrilor". In fine.

Iar vorbiti, ma, de arbitraj?? Crezi ca in Europa merge cu plansul pe la porti, si lamentarile lui Dan petrescu? ma faci sa-mi para rau ca m-am bucurat de calificarea voastra...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează