INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA

CFR CLUJ - ASTANA // La ce strategie au recurs oficialii campioanei pentru a umple stadionul

Fanii CFR-ului vor să-și împingă echipa de la spate în returul cu Astana // foto: Gazeta Sporturilor
Fanii CFR-ului vor să-și împingă echipa de la spate în returul cu Astana // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 14:00

CFR CLUJ - ASTANA // Pentru ca stadionul să fie cât mai plin în această seară, împotriva Astanei, conducerea celor de la CFR a decis ca cei 2.500 de posesori de abonamente pentru meciurile de Liga 1 să intre gratis. La fel și elevii de peste 10 ani.

Până ieri se vânduseră în jur de 4.500 de tichete dintre cele 15.000 scoase la vânzare, iar gazdele speră să se strângă cel puțin 10.000 de oameni la revanșa cu kazahii.

„Fotbalul se joacă pentru suporteri. Ei pot fi al 12-lea jucător și îi așteptămn alături de noi, să vină să ne susțină cu Astana” a fost mesajul transmis fanilor de Ovidiu Hoban. Prețurile biletelor: peluză - 10 lei, tribune - 20 lei, VIP B- 60 de lei, VIP A - 80 de lei.

 

 

Vezi și: Situația la zi a lui George Țucudean după ultima intervenție suferită la inimă » Când va reveni pe gazon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Iulie 2019, 16:07

Chelului tichie cu margaritare ( poate fi si marius) si gsp-ului corectitudine in cele publicate, iata doua imposibilitati.

luisharcsa
luisharcsa  •  17 Iulie 2019, 15:45

Foarte bine,trebuie sa apropie cumva suporterii. Foarte bine ca sunt 2500 de abonamente,si se ma fac,ca doar acum s-a inceput distribuirea lor. Mai bine decat sa ai 42 de abonati,si aia rude si cuostinte la jucatori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează