INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, supărat pe rezultat: „Cehii ne-au bătut la tenis de masă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 00:30

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul CFR-ului, a vorbit la finalul partidei cu Slavia Praga, scor 0-1 în play-off-ul Ligii Campionilor, și a dat de înțeles că nu îl va certa pe Billel Omrani pentru ratarea penalty-ului din minutul 79.

  • Returul din Cehia va avea loc miercuri, 28 august.
  • Învingătoarea din această „dublă” merge în grupele Ligii Campionilor
  • Pierzătoarea se duce în grupele Europa League

Vezi AICI desfășurarea partidei

El ne-a făcut mari, acum ce facem? Îl omorâm? Azi a ratat. Și eu am ratat penalty. Rondon trebuia să bată, că Omrani a fost faultat. Billel a crezut că trebuie să ia el mingea și să bată, că e golgheterul echipei și a bătut mereu bine”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

Le-a simțit lipsa lui Culio și Vinicius

„Suntem foarte supărați de rezultat. Slavia ne-a dominat la pase, dar nu și la ocazii. Ei nu au avut niciun șut pe spațiul porții și au dat un gol ca la tenis de masă, nu știu ce a fost acolo. A fost o neînțelegere. Mi s-a părut că am primit golul prea ușor. Chiar nu îmi amintesc niciun șut al lor pe spațiul porții. Dacă îmi spuneți voi...  

Nu știu ce vom face în retur, nu știu dacă vom face o surpriză, dar rezultatul nu e cel care trebuia să fie. Ne-au dominat fără să aibă ocazii.

Nu e o scuză, dar să nu uităm că ne-au lipsit doi jucători foarte importanți. Cestor și Aurelio au făcut un meci bun. Dar, oricum, Culio e Culio și Vinicius e Vinicius. Din păcate, nu e vreo șansă să-i am la retur”, a spus Dan Petrescu.

„Avem șanse să ajungem în grupele Champions League. Nu există relaxare. Va fi foarte greu. Ei au practicat un fotbal foarte intens și ne-au pus probleme. Ne așteaptă încă o finală și ne batem acolo. M-am bucurat că am avut o șansă să marcăm, dar asta e, Omrani a marcat niște goluri importante înainte. Asta face parte din fotbal”- Damjan Djokovic, mijlocaș CFR Cluj

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // George Țucudean a ieșit în față după eșec: „Eu am fost de vină, îmi asum!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
431516447010175
Nuta Radu  •  21 August 2019, 15:41

Dane,ai vazut cat de greu este sa te arbriteze arbitri straini,noarul tau era numai pe jos invatat cu arbitri de casa,Dane ai lovito fain cu expresia tea batut cehi la tenis realitatea ca ai stors tot din baeti tai acum vine reverso si stii fff bine.

pistaicter
pistaicter  •  21 August 2019, 11:44

Nu stiu cate reale persoane intra pe acest site, acum vreau sa te fac rusine in patru puncte cardinale, meriti asa ceva!

pistaicter
pistaicter  •  21 August 2019, 11:30

Hihi, mai schimba mainile, intepenesti cu aceeasi mana!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează