INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Încep emoțiile! 3 detalii interesante remarcate de reporterul GSP aflat la Cluj

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 13:39

CFR Cluj - Slavia Praga, manșa tur din play-off-ul Champions League, e meciul săptămâni în fotbalul românesc, iar emulația creată în Ardeal în jurul acestei partide e una fără precedent. 

  • CFR Cluj - Slavia Praga e azi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

De la jucători până la antrenori și fani, toată lumea e în priză și așteaptă o nouă minune a băieților lui Dan Petrescu, cei care au trecut deja prin „focul” a trei tururi preliminare, cu Astana, Maccabi și Celtic. De la Cluj, reporterul GSP Eduard Apostol a surprins trei detalii interesante înaintea confruntării de diseară: 

1. Păun are șansa să intre în istorie, la 7 ani după ce era copil de mingi

Alexandru Păun, unul dintre oamenii momentului  de la CFR, era copil de mingi la feroviari în 2012, anul ultimei reprezentații în grupele Champions League.  

Mai mult ca sigur, acesta va fi titular diseară, chiar într-un moment în care „aripa” ardelenilor e urmărită de Cosmin Contra, cel pe care Dan Petrescu l-a sfătuit să-l urmărească atent. 

2. Sold-out!

Toate cele 17.000 de bilete vor fi vândute până la startul partidei, în total vor fi 18.000 de oameni ce vor crea o atmosferă de Champions League. 

Oficialii campioanei au pus în vânzare 17.000 de bilete, vor fi în jur de 18.000 de spectatori pe stadion care vor încerca să pună presiune pe cehi, cântând și tropăind ca să facă zgomot.

3. Înțelepciunea „Bursucului” și VAR-ul

Marea dorință a lui Dan Petrescu va fi, în sfârșit, împlinită diseară, când CFR va disputa primul său meci din istorie sub lupa arbitrajului video. Înainte de meci, acesta le-a transmis câteva vorbe jucătorilor săi:

Să fiți atenți, VAR vede absolut tot, nu riscați nimic! O să fiu mai liniștit cu acest videoarbitraj, să sperăm că nu vor fi probleme”. „

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Încep emoțiile! 3 detalii interesante remarcate de reporterul GSP aflat la Cluj

Vezi și: 

Totul pentru performanță! Oficialii campioanei au hotărât ce se întâmplă cu Billel Omrani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
calicon
calicon  •  20 August 2019, 19:40

stau in SUA .cum pot sa vad meciul ?Adresa de internet? Va rog!

spartcapus
spartcapus  •  20 August 2019, 19:04

FORZA CFR!

cfrinho
cfrinho  •  20 August 2019, 18:21
Postat de pe 20 August 2019, 17:23

Să fim serioși! Nu pot susține FC FCSB, fiindcă nu vor performanță sportivă, ci doar să ia banii de la UEFA.

Daca nu erau premii in bani pentru Ch.League crezi tu ca un CFR ar fi fost interesat sa intre si sa-si dea sufletul pe Celtic Park doar pentru "performanta"? :))) Altfel, Becali poate sa puna banii pe primul loc, n-are decat, dar fara performanta cu pricina n-are cum sa ajunga la ei, deci nu cred ca are vreun sens sa discreditam FCSB-ul si orice alta echipa romaneasca ce doreste in Europa, sunt si ei in aceeasi oala cu CFR-ul, Manchester-ul, Madridul, Barcelona, etc. Toti vor in Europa in primul rand pentru bani, insa pot face asta doar prin performanta sportiva.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează