INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GSP LIVE

CFR Cluj - Slavia Praga // liveVIDEO de la ora 21:30 Ediție specială GSP Live înainte, la pauză și la final! Comentăm împreună duelul pentru grupele Ligii

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 18:32

CFR Cluj începe în această seară bătălia ce o poate trimite în grupele UEFA Champions League. Slavia Praga vine în Gruia pentru turul play-off-ului, iar CFR pare în acest moment capabilă să atingă competiția la care doar visa la startul sezonului.

Costin Ștucan îi are în această seară invitați, începând cu ora 21:30, pe fostul portar Dan Chilom și jurnalistul Decebal Rădulescu.

Cei 3 vor comenta înaintea partidei echipele de start trimise de cei doi antrenori, ce șanse are CFR să se impună în această seară, iar la pauză și la final vor analiza prestația echipei noastre.

Urmărește emisiunea pe site și pe Pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează