INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Totul pentru performanță! Oficialii campioanei au hotărât ce se întâmplă cu Billel Omrani

cfr cluj
cfr cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 12:38

Billel Omrani, 26 de ani, atacantul celor de la CFR Cluj, e asaltat de oferte după parcursul european senzațional din această vară. Ardelenii au oferte de 3,5 milioane de euro, dar directorul sportiv Bogdan Mara spune că francezul nu va pleca.

  • CFR Cluj - Slavia Praga e azi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

„Momentan, nu se pune problema să plece Omrani! N-am lăsat pe nimeni să plece, deși am avut oferte pentru mai mulți jucători. Dorim să intrăm în Europa și dorim să menținem în continuare acest lot”, a spus Mara, la Pro X. 

Oficialul campioanei a prefațat și partida cu Slavia Praga din această seară: 

„E o șansă unică în viață pentru acești jucători, sperăm să obținem un rezultat care să ne dea speranțe pentru meciul retur. 

Dan Petrescu citește foarte bine echipele adverse, ne-a transmis și nouă că Slavia e o echipă extrem de ofensivă, care a transferat jucători pe bani foarte mulți. Sperăm ca băieții să facă iar un meci formidabil, să avem un stadion plin, puțină șansă, și să obținem un rezultat bun. Dan le-a insuflat băieților un stil foarte bun, o atitudine bună, așa era și când eram eu jucător”, a mai spus Mara.

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu atrage atenția: „Slavia e cea mai ofensivă echipă studiată VREODATĂ de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
no_mitici
no_mitici  •  20 August 2019, 18:31

Becali - de la o oaie umorista, nu te poti astepta decat la spirite de turma! Toti trebuie sa stea in *** becaliana pentru ca el, un infractor de doi bani, un gainer *** nu vede decat conspiratii invizibile si hotii - el un infractor de *** care si-a umilit familia si mama care-I aducea pachet la inchisoare. CFR este in CL pentru ca macar au urmarit un scop...prostii lui Becali: mult zgomot, ***, fariseism...circari de doi bani de care ti se face sila. Si, prostul nu este in stare sa inteleaga un lucru elementar: ca sa fii mai bun, nu-l trage pe cel mai bun ca tine in troaca ta(ma rog, in *** in care traiesti), arata ca esti mai bun, mai destept si fii deasupra lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  20 August 2019, 17:32
Postat de umoutdinsport pe 20 August 2019, 15:44

Norocul este ca la Cluj sunt numai cateva sute de rataciti care sustin facatura lui arpi bacsi. Cine poate fi atat de ignorant sa fie suporterul unei echipe care se revendica de la imperiul austro-ungar, din 1907, care nu are istorie si traditie in Cluj si care s-a dovedit a fi o afacere sulfuroasa protejata cu mult sarg de portocalii, de rosii si de multi altii, in dispretul legii si reglementarilor. Au folosit insolventa pentru a nu plati zeci de milioane eura catre stat si creditori si au revenit la haiducie cu acelasi tupeu si aceeasi protectie!

Tu chiar ai gandit ceea ce ai afirmat sau sunt doar panseurile unui individ frustrat? ''Frana'' are suporteri, care la ora asta sunt in numar muuult mai mare decat al turmei becaliote, sa zicem... M-a mirat, de fapt chiar m-a dezgustat ''prezenta'' in tribunele stadionului din Pitesti, locul de bastina al Gascanului, CEL MAI MARE FOTBALIST ROMAN, la meciul pe care ''U'' l-a sustinut acolo. Pitestenii, RUSINE SA LE FIE!, au fost cu mult mai multi la meciul *** lui becali decat au fost in tribune ca sa-si incurajeze echipa! Franarii au suporterii lor, si sunt inca foarte multi, care asemeni mie, RESPECTA performanta....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  20 August 2019, 16:18
Postat de sibelius pe 20 August 2019, 16:08

Erau amintite si vremurile alea, da' dupa Cocos ai vazut negru in fata ochilor.

Nu sunt fan Cocos ... nu am vazut negru din simplul motiv ca eu imi asum bubele unei ''guvernari'' , desi nu sunt cu nimic vinovat de ele ...altii insa nu vad paiele din cauza barnelor !! . Si chestia cu militia si aramata am banuit ca o spui asa in mod eufemistic ....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează